• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Fifronka ja uwielbiam wszelkiego rodzaju odpusty, taka czadowa wiejska zabawa, zawsze chcę z takiego odpustu pierścionek ;) ze mną jak z dzieckiem… ;) gratulacje wygrania materaca :D
Alamiqa to policję wzywaj, co się będzie hołota wydzierać. Ja miałam (mam w sumie chyba nadal) sąsiada za ścianą, który jak byłam w ciąży i miałam ciężkie noce jeśli chodzi o spanie on włączał muzykę tak głośno jakbym ja puszczała u siebie w mieszkaniu. Policja przyjeżdżała to ściszał, potem było kilka tygodni ciszy i znów to samo. Ja znów policja i tak w kółko ale przynajmniej na jakiś czas działało…
Co do auta i jeżdżenia mam to samo co ty czyli prawko zdane jakieś 12 lat temu za pierwszym razem, ale długo nie jeździłam. I dopiero jak KUPIĘ (bo to w planach dopiero jak się przeprowadzimy z Marcinem na wieś za rok) to chyba zacznę jeździć, inaczej nie mam odwagi. Poza tym Marcin pewnie by mnie zatłukł jakbym nasze kombi gdzieś zgniotła na drodze, hehehe ;)
No i gratulacje z okazji 7 miesięcy Ali!
Koncia współczuje marudy :/ Moja młoda w nocy się niespokojna zrobiła, jakby jakieś koszmary miała, budzi się z krzykiem i zasypia zaraz jak tylko się ją pokołysze na poduszce, nie trzeba nawet podnosić
Spring fajna taka wycieczka i odpoczynek od malutkiej, dobrze że Jaś był grzeczny; gratulacje dla Ani z okazji 5 miesiąca! U nas za 9 dni.
Masala witaj z powrotem i powodzenia na egzaminach niedługo; wierzę że nadrobić forum się nie da, bo to fabryka postów jest ;)
Julia ja wiem że trudno coś takiego mówić ale staraj się myśleć pozytywnie, bo nastawiając się źle będziesz się użalać nad swoim bólem ciągle i tak w kółko. To bez sensu. Jeśli leki nie pomagają poproś lekarza o inne, w końcu któryś zadziała, tak być nie może że ciągle cię boli, trujesz się lekami a po co, skoro nie działają. Zajmij czymś myśli żeby nie skupiać się tylko na bólu, może to też pomoże. Trzymam kciuki i ściskam, żeby nie bolało. A rehabilitacja jakaś jest?
Malina trzymam kciuki żeby wózek szybko naprawili; Jaś niezłe wygibasy robi na leżaczku, ja młodą zapinałam od samego początku, bo ciągle mostki robiła, zjeżdżała momentalnie i leżała tak:
4.22 jazda bez trzymanki ;) [1024x768].jpg
A jeszcze mi się przypomniało, że jak siada z moją pomocą trzymając mnie za palce z leżenia, to kiedy już siedzi spuszcza głowę w dół i bacznie obserwuje swoje stopy, wygląda to przekomicznie :) już lekko chwyta za kolana i stopy a niedługo pewnie jak Twój Jaś zacznie ciągnąć skarpety i obgryzać je jak 5,5 miesięczna córa mojej koleżanki ;)
Scarletka pochwal się gdzie będziecie wypoczywać, ale Wam zazdroszczę! U nas kasy brak a poza tym nie ma z kim młodej zostawić :/
A wczoraj calutki dzień sama poza domem, bez dziecka – CUDOWNIE ! Nowy fryz wygodniejszy i pochwalony przez Marcina :) Seans w kinie udany, a potem 3 butelki czerwonego wina poszły w towarzystwie. Odpoczęłam, zdecydowanie tak! :)
A młoda wiecznie się kula na brzuch, ja ją na plecy ona na brzuch, po paru minutach się męczy i kwiczy, i tak w kółko. No co za niezdecydowana kobita! Niech już się wreszcie kimnie, a ja sobie spokojnie zjem obiad, bo inaczej się nie da :/
O dżizas a dokładnie za miesiąc już do pracy :(

Fifronka ja uwielbiam wszelkiego rodzaju odpusty, taka czadowa wiejska zabawa, zawsze chcę z takiego odpustu pierścionek ;) ze mną jak z dzieckiem… ;) gratulacje wygrania materaca :D
Alamiqa to policję wzywaj, co się będzie hołota wydzierać. Ja miałam (mam w sumie chyba nadal) sąsiada za ścianą, który jak byłam w ciąży i miałam ciężkie noce jeśli chodzi o spanie on włączał muzykę tak głośno jakbym ja puszczała u siebie w mieszkaniu. Policja przyjeżdżała to ściszał, potem było kilka tygodni ciszy i znów to samo. Ja znów policja i tak w kółko ale przynajmniej na jakiś czas działało…
Co do auta i jeżdżenia mam to samo co ty czyli prawko zdane jakieś 12 lat temu za pierwszym razem, ale długo nie jeździłam. I dopiero jak KUPIĘ (bo to w planach dopiero jak się przeprowadzimy z Marcinem na wieś za rok) to chyba zacznę jeździć, inaczej nie mam odwagi. Poza tym Marcin pewnie by mnie zatłukł jakbym nasze kombi gdzieś zgniotła na drodze, hehehe ;)
No i gratulacje z okazji 7 miesięcy Ali!
Koncia współczuje marudy :/ Moja młoda w nocy się niespokojna zrobiła, jakby jakieś koszmary miała, budzi się z krzykiem i zasypia zaraz jak tylko się ją pokołysze na poduszce, nie trzeba nawet podnosić
Spring fajna taka wycieczka i odpoczynek od malutkiej, dobrze że Jaś był grzeczny; gratulacje dla Ani z okazji 5 miesiąca! U nas za 9 dni.
Masala witaj z powrotem i powodzenia na egzaminach niedługo; wierzę że nadrobić forum się nie da, bo to fabryka postów jest ;)
Julia ja wiem że trudno coś takiego mówić ale staraj się myśleć pozytywnie, bo nastawiając się źle będziesz się użalać nad swoim bólem ciągle i tak w kółko. To bez sensu. Jeśli leki nie pomagają poproś lekarza o inne, w końcu któryś zadziała, tak być nie może że ciągle cię boli, trujesz się lekami a po co, skoro nie działają. Zajmij czymś myśli żeby nie skupiać się tylko na bólu, może to też pomoże. Trzymam kciuki i ściskam, żeby nie bolało. A rehabilitacja jakaś jest?
Malina trzymam kciuki żeby wózek szybko naprawili; Jaś niezłe wygibasy robi na leżaczku, ja młodą zapinałam od samego początku, bo ciągle mostki robiła, zjeżdżała momentalnie i leżała tak:
Zobacz załącznik 377555
A jeszcze mi się przypomniało, że jak siada z moją pomocą trzymając mnie za palce z leżenia, to kiedy już siedzi spuszcza głowę w dół i bacznie obserwuje swoje stopy, wygląda to przekomicznie :) już lekko chwyta za kolana i stopy a niedługo pewnie jak Twój Jaś zacznie ciągnąć skarpety i obgryzać je jak 5,5 miesięczna córa mojej koleżanki ;)
Scarletka pochwal się gdzie będziecie wypoczywać, ale Wam zazdroszczę! U nas kasy brak a poza tym nie ma z kim młodej zostawić :/
A wczoraj calutki dzień sama poza domem, bez dziecka – CUDOWNIE ! Nowy fryz wygodniejszy i pochwalony przez Marcina :) Seans w kinie udany, a potem 3 butelki czerwonego wina poszły w towarzystwie. Odpoczęłam, zdecydowanie tak! :)
A młoda wiecznie się kula na brzuch, ja ją na plecy ona na brzuch, po paru minutach się męczy i kwiczy, i tak w kółko. No co za niezdecydowana kobita! Niech już się wreszcie kimnie, a ja sobie spokojnie zjem obiad, bo inaczej się nie da :/
O dżizas a dokładnie za miesiąc już do pracy :(

kochana biore juz ktores leki z kolei.....:)wiec wiesz troche mnie to meczy ale teraz mysle ze po rtg cos sie zacznie wyjasniac......a z ty mysleniem pozytywnym masz racje musze straca ssie odwrocic uwage tyko tak ciezko troche jak chce wstac do malego i czuje jak utykam ......ale i tak jest elepiej niz bylo...mam nadzizeje ze w miesiac sie wykuruje.....w sumi to juz kazda dolegliwosc mnie meczy bo ciagle cos sie przyplatuje ale najwazniejsze jest myslenie pozytywne .....nie takie problemy maja ludziska:) wiec teraz promienny usmiech dla Was:-)

Hej
Tyle miałam do nadrobienia, że już nie wiem co której miałam napisać:zawstydzona/y: Emek ma teraz urlop, ale siedzimy w domku:-( i zamiast czuć wsparcie to ja mam wrażenie, że mam teraz dwoje dzieci:szok: Udało mi się ululać młodego, bo od rana nie spał:szok:
barbara - fajnie, że mogłaś sobie pozwolić na taki dzień dla siebie:tak: super, że był udany:-)

Spring nauczyciele tak mają że jak macierzyński wypada na wakacjach to im się przesuwa dalej?

Barbra fajnie że udało Ci się wyrwać i zrobić cos tylko dla siebie:) jaka jest ta fryzurka?

Magdzior bo facetom się wydaje że my to mamy cały czas urlop więc jak się zajmujemy wszystkim jak oni wracają z pracy to to dla nas jedyne zajęcia no bo z dziećmi to przecież tylko leżymy cały dzień...

Julia może zmień lekarza bo to jakaś niemożliwosć żeby nic nie pomagało i żebyś ciagle faszerowała organizm lekami które nic nie dają!

Malinka pech z tym wózkiem. 3 tygodnie bez sobie nie wyobrażam. A Pan z serwisu udany bez oglądania usterki wyłapuje... Ciekawe co da to psikanie;)

Skarlet a gdzie Ty się wybierasz że ja nic nie wiem???

Czesc
Jestem i czytam ale pisac ciezko bo cos mi net szwankuje i wszystko strasznie dlugo trwa:(
Scarletka złapcie super okazje&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jedziecie z dzieciakami?
Malinka a Wy macie transportera? czasem faktycznie wystarczy popsikac w odpowiednich miejscach np wd40 i jest lepiej;)oby to wystarczyło u Was&&&&&&&&&&&& Moja Gooska tez odkryła zabawe z rzucaniem zabawkami;) i oczywiscie jak lezaczek stoi tak ze z jednej strony ma dywan a z drugiej panele to ona rzuca na panele zawsze bo tam jest wiekszy huk;)
Barbra zdolna Twoja corcia;) ja moja tez musze zawsze zapinac bo ona tak kopie nogami ze z lezaczka to by wystrzelila jak z katapulty;)
Koncia Maks tez zdolny facet,po mamusi pewnie:) fajnie ze tak jestes zadowolona z prawka,obys zdała za pierwszym razem&&&&&&&&

a Małgoska wczoraj odkryła jak fajnie mozna''zwisac'' z lezaczka i jak smakuja stopy;)

reklama
Spring ale 56 dni roboczych to więcej niż 2 m-ce bo lipiec ma 23 dni robocze, sierpień 22

Wrocławianki i Patik - jutro we Wrocku ma byc słońce więc do zobaczenia pod Fredrą o 14:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry