spring
Szczęścia dwa :)
Piszecie o beznadziejnych lekarzach,a do mnie 3 godziny temu zadzwonił pediatra Ani, u którego wczoraj byłam i zapytał jak się czuje moja córka
Czy od wczoraj się pogorszyło z oddychaniem,czy ma gorączkę,itp. Jestem w szoku do teraz. Jeszcze nigdy ŻADEN lekarz nie zadzwonił do mnie spytać o moje samopoczucie. Zresztą wiedziałam od początku,że on jest fajny,fachowy,rzeczowy,z doświadczeniem (pracuje też w szpitalu). Ma super podejście do dzieci i stawia wnikliwe diagnozy. Jeszcze nigdy nie odesłał mnie z kwitkiem. Nawet podał mi swój tel. kom. żebym w razie czego mogła się z nim skonsultować. Kiedyś nawet babki w rejestracji nie chciały mi zarejestrować Jasia do niego,bo niby miał dużo pacjentów. Zadzwoniłam do niego na komórkę,a on powiedział,że mam natychmiast przyjść. Takiego lekarza to szukać ze świeczką!
Naprawdę mam szczęście,że tu pracuje i leczy moje dzieci:-)
Patris kilogram w 7 tygodni to wg mnie dobry wynik
Jak byłam ostatnio na szczepieniu to Ania przybrała w 6 tygodni kilogram ,a lekarz powiedział,że to w sam raz:-)
Julia jestem z Tobą. Też wczoraj martwiłam się i byłam podłamana. Dziś rano wstałam i wzięłam się w garść dla Ani i Jasia. Musisz być dzielna dla siebie i Dominiczka. Nie załamuj się. I tak jak piszą dziewczyny-znajdź dobrego lekarza,który Ci pomoże. Moja koleżanka niedawno miała zabieg (cysta na jajniku). Wszystko poszło dobrze, nawet mogła mieć swoją małą córeczkę przy sobie po operacji (nie chciała przestać karmić). Przytulam!
Czy od wczoraj się pogorszyło z oddychaniem,czy ma gorączkę,itp. Jestem w szoku do teraz. Jeszcze nigdy ŻADEN lekarz nie zadzwonił do mnie spytać o moje samopoczucie. Zresztą wiedziałam od początku,że on jest fajny,fachowy,rzeczowy,z doświadczeniem (pracuje też w szpitalu). Ma super podejście do dzieci i stawia wnikliwe diagnozy. Jeszcze nigdy nie odesłał mnie z kwitkiem. Nawet podał mi swój tel. kom. żebym w razie czego mogła się z nim skonsultować. Kiedyś nawet babki w rejestracji nie chciały mi zarejestrować Jasia do niego,bo niby miał dużo pacjentów. Zadzwoniłam do niego na komórkę,a on powiedział,że mam natychmiast przyjść. Takiego lekarza to szukać ze świeczką!
Naprawdę mam szczęście,że tu pracuje i leczy moje dzieci:-)Patris kilogram w 7 tygodni to wg mnie dobry wynik
Jak byłam ostatnio na szczepieniu to Ania przybrała w 6 tygodni kilogram ,a lekarz powiedział,że to w sam raz:-)Julia jestem z Tobą. Też wczoraj martwiłam się i byłam podłamana. Dziś rano wstałam i wzięłam się w garść dla Ani i Jasia. Musisz być dzielna dla siebie i Dominiczka. Nie załamuj się. I tak jak piszą dziewczyny-znajdź dobrego lekarza,który Ci pomoże. Moja koleżanka niedawno miała zabieg (cysta na jajniku). Wszystko poszło dobrze, nawet mogła mieć swoją małą córeczkę przy sobie po operacji (nie chciała przestać karmić). Przytulam!