reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

WITAJCIE W TEN CIEMNY PONURY DZIEN

m był dopołudnia z mała na spacerku i super bo teraz jak U KONCI ciemno i czekam na ostateczna ulewe

Katjusza a Ty sie dzisiaj po nocy nudziłas czy mka nie miałas?

u nas na obiadek dziś faszerowana cukinia z surówka a na deser wafle krówkowe tylko najpierw musze zaprawić śliwki więc znikam

reklama
ewe już ci pisze na przepisowym

KUPILIŚMY PSA sznaucera odbieramy ją w niedziele więc ogłaszam konkurs na imię dla naszej suni:)

ale sie ciesze tylko m wpieniony już ja sie postaram wieczorem żeby humor mu sie poprawił:)

Papcia jak wkleisz zdjęcie to znajdziemy odpowiednie pasujące imię :)

Poczytałam i wracam do pracy, ale mam już dość, ledwie na oczy widzę.. Dobrze, że Jaś smacznie śpi, bo wczoraj to do teraz byłam już u niego 4 razy.. Jak ja się nazywam?? #$%^$%^^$ Normalnie wymiękam już ;pppppppppp

papcia, dawaj fotę albo napisz chociaż jaki ma kolor :) moja biała, to Milka, myślałam też nad Perełką lub Rubinem (suczka Rubi, dla czarnej mi tak pasowało) :p tera nazwałabym Milkę Mop, bo tak wygląda. Dbaj o pieska papcia i go regularnie tnij! Żeby nie wyglądał jak mój :p

A ja napisałam do kilku klubów maluszka, może przyjmą Maksia do jakiegoś. Mogę sobie wykupić pakiet 50/60 godzin co na ten czas by mi najbardziej odpowiadało i cena waha się od 400 do 600zł, także oby się udało, proszę o kciuki. Jak nie to, to zostanie tylko niania.

witajcie kochane.....ja właśnie wrocilam z tanca:)koleżanki obdarowały mnie pysznym tortem i upominkami z okazji dzisiejszej 4 rocznicy slubu i przyszlych urodzin ktore beda w niedziele....fajne mile zaskoczenie....niewiem za bardzo co u Was bo nie zdazylam poczytac ale jutro musze nadrobic......dobrej nocy :)

1835224282_5.jpg1835224282_4.jpg
Ola szczotka hehe ja Ci dam

Koncia będe o nią dbała tak jak o każdego mojego psiaka. A klub maluszka co to nie słyszałam o niczym takim

Ewe m wpieniony bo nie mamy kasy rachunki nie popłącone a ja sie uparłam na psa i wezne na niego kase z becikowego czyli z kupki małej ale kurde mi sie też coś należy m nie umiał mi podziekowac za piękny cód narodzin to sobie sama prezent zrobie heh fakt faktem on dzwonił i ją zamówił

Malinka biedulko ale chyba lepsze to niż chodzenie do pracy nie ?

reklama
Śpicie jeszcze???:-) Ja już nie-Jaś w przedszkolu,a my męczymy się z kaszelkiem Ani. Po południu idę z nią do lekarza na posłuchanie. Cieszę się z dzisiejszego dnia,bo wieczorem idę na imprezkę do koleżanki (pod warunkiem,że z Anią będzie lepiej). Kurcze-nie da mi popisać moja mała maruda:sorry: Zmykam...

Julka
najlepszego:rofl2:

Malinka, Vetka najlepsze życzonka dla Jaśka i Nadii z okazji ukończenia 7 i 6 miesiąca:-D:tak::-)

Ostatnia edycja:
Do góry