• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hejka nie wiem jak to możliwe ale my wszyscy juz na nogach

walczyliśmy do3 bo młoda jak tylko oddalałam sie od niej wyła w niebogłosy masakra w dzień zostaje z innymi ale w nocy juz tak pięknie nie jest:( ostatecznie i tak wylądowała u nas bo ileż można wstawać a teraz z dziarską miną buszuje po wyrku

Futrzak hmm ja nie pomoge u nas kaszki w butli sie przyjeły natomiast na takie na gęsto robione to tak jak u Ciebie odruch wymiotny

a sznaucer miniatura

Hello,
jak się macie z rana? Ja czuję, że mam gardło, choć to nie ja się w nocy wydzierałam, tylko jak zwykle Alusia;-)
Czyżby mnie coś łapało? Jak przypomnę sobie wiosenne zapalenie płuc,to mi słabo.
Papcia, śliczny psiak. Może Mini albo Maxi, dla kontrastu? A może jakieś ludzkie imię? Szwagierka ma koty Filipa i Tosię. Bardzo to do nich pasuje.
Koncia,trzymam kciuki za znalezienie jak najlepszej i niedrogiej opieki dla Maksia.
Julia, najlepsze zyczenia rocznicowo-urodzinowe.
Spring, trzymam za wizytę. My też dzisiaj mamy lekarza w ośrodku rehabilitacyjnym. Przynajmniej posłucha czy u Małej to nic więcej niż katar. No i udanej imprezki.

witam i ja
Dzis po butli o 7 tylko do 9 pospałysmy i to z ciagłym popłakiwaniem i kreceniem sie itd,kiedy to dziecko bedzie normalnie spało?:/
teraz Goska siedzi na swoim tronie po kaszce co by sie ''ulezało'' w brzuszku i obgryza pasy;)ja tez po sniadanku,zastanawiam sie czy uda nam sie spacer bo cos brzydko za oknem.
Wczoraj tatus zamontował na ogrodku karmnik co by Małgoska patrzyła sobie na ptaszki a one jak na złosc nie zainteresowały sie nim:(
własnie na tvn rozmawiaja o tym ze urlop macierzynski jest za długi:/

chorym zdrowka zycze i wszystkim miłego dnia:)

Papcia a imie z jakiej kategori? moze Tośka?

reklama
Tosia? a ja myślałam że dla Psa szukamy imienia? to juz się pogubiłam:-D

haha! za długi? :-) jak będą płacić za wychowawczy to mogą skrócić macierzyński;-) ale niestety troszkę przybiedni jesteśmy na to by państwo mogło prowadzić politykę prorodzinną... polityki prorodzinnej nie było, nie ma i długo nie będzie niezależnie od rządzących... taka karma:-) myślę że nasze dzieci doczekają lepszych czasów prorodzinnych:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry