reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Wierka dzielna z Ciebie kobieta:tak: Dasz radę!!!

Pinia
podziwiam Cię,że wszystko potrafisz tak super zgrać:tak: I jeszcze stać Cię na to, żeby serwować swojej rodzince takie potrawy:-) A Wikunia da radę, przecież jest dzielna po mamusi:-):-)

Lokata gratki dla Malwisi z okazji kolejnej malutkiej rocznicy:tak:;-)

reklama
Jak to zawsze bywa,kiedy tylko spróbowałam was nadrobić mój przyjaciel już był obudzony.Nakarmiliśmy się i już jesteśmy po powrocie ze spacerku.Zaszłam po drodze do pobliskiego szmatlandu i kupilam sobie spódnicę:-)

alamiqa banan to masz mieć tez na budzi:tak: ja się dzisiaj śmieję tak dla zasady,a co!:-D
lokata gratulacje dla Twojej panny
spring dzięki,pewnie ze dam rade:tak: innej opcji nie ma:no::-D
magdzior aż mi się czasy randek przypomniały jak napisałaś o tej dziewczynie kuzyna;-)
pinka szkoda mi Wikuni i szkoda ze jej nauczycielki od razu do starszej grupy nie przydzieliły. Zaoszczędziły by jej niepotrzebnego stresu,ale nie martw się dzieci szybko się odnajdują w nowym towarzystwie:tak: Acha..widziałam zdjęcie Waszego autka-super!!

spring,alamiqa- dziewczyny no ta moja organizacja i spinanie posladków zeby wszystko było jak najlepiej skończyło sie dzis tym ze w nocy przez sen z przemęczenia gadałam ha ha mąz mówi ze całowałam go po rękach i mówiłam zeby nie zgniutł Wiktorii bo lezy obok nas:-D( jej tam wcale nie było) i zapytałam mu sie gdzie Eric a mąz mówi ze w łózeczku na co jak do niego no ale jak sam poszedł:-D:-D:-D nabija sie ze mnie od rana he he he

Wierka- dzieki:-p a co do przeniesienia to miało to nie byc z dnia na dzien a jednak.....:-( chociaz plus taki ze stopniowo wydłużają jej czas do srody chodzi do 14:00 a potem juz do 15;20 pierwszy raz jak szłam ją odebrac to wyszłam szybciej zeby zobaczyc jak sie bawi na placu stała pod scianą:-( a mnie było tak przykro i ciezko ze szkoda gadac.....

hej

sorki ,że się nie odzywam ,ale czasu nie mam. Jesteśmy już umówieni na kontrole u kardiologa na 22 października. A u nas znowu zawitało przeziębienie , a środę szczepienie

Pinkus a co mówi Nikita?Ja sie czuje w nowej grupie?

ona chce isc do tamtej grupy bo tam ma juz swoje koleżanki i nauczycielki które polubiła.......po 15 razy dziennie tłumacze jej dlaczego tam już chodzic nie moze,dziś podobno nie płakała ale jak poszłam po nią to tez pałetała się sama.....;-(

Pinkuś to może rozważcie czy warto... Czasem takie zmiany przynosza wiecej szkody niz pozytku. A że Nikita jest zdolna to tego jej nie ubedzie w "słabszej" grupie a bedzie tam błyszczeć. I trzymam kciuki by sie poukładało

Pinkuś to może rozważcie czy warto... Czasem takie zmiany przynosza wiecej szkody niz pozytku. A że Nikita jest zdolna to tego jej nie ubedzie w "słabszej" grupie a bedzie tam błyszczeć. I trzymam kciuki by sie poukładało

vecia gdyby to odemnie zależało to ja bym jej nie przenosiła wogóle ale tak tu jest i ja nie jestem wstanie tego zmienic niestety nie cofną mi jej spowrotem .... mam nadzieje ze z dnia na dzień bedzie coraz lepiej i przekona sie do obecnej grupy...

reklama
Rozmawiaj z nia dużu, szkoda, że nie ma mozliwości powrotu bo dla Nikity chyba w tym momencie ważniejsze dla rozwoju emocjonalnego jest znana grupa i to, ze sie tam dobbrze bawiła niż to, że jest zdolna i bedzie rozwijana w nowej ale obcej dla siebie grupie.
Pinkuś a jak tam fotki dla nadusi do pokoju?

Do góry