reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Witam wszystkich, bardzo dawno mnie tu nie było ale jak mam chwilkę to czasem zerknę na fotki marcowych maluchów i na inne nowinki. U nas wszystko ok, dostałyśmy wezwanie na kontrolę do CZD w sprawie niedomkniętego Botalla, miałam nadzieje, że się zarośnie ale nic nie drgnęło. Zośka już biega jak szalona i zaczyna gadać. Pochwalę się wam, że zaczęłam szyć Zosi płaszczyk, szukałam czegoś w sklepach ale nic mnie nie skusiło. A jak w głowie zrodził się obraz (projekt) płaszczyka to tym bardziej mi nic nie odpowiadało. A natchnęła mnie fotka którą znalazłam na necie. Jak skończę to wstawię fotki co wyszło z mojego szycia. Jeszcze raz pozdrawiam
wstawiam może jeszcze kogoś natchnie ;) 3990511_470-jezyk_1.jpg

reklama
Przywitam się standardowym: dawno mnie tu nie było ;)
Dawno nie pisałam, ale czytam regularnie. Teraz mam chwilę, mimo że młoda wspina się na stolik komputerowy i próbuje coś do Was napisać.
Lato leci, już zaraz koniec lipca. Byliśmy przez tydzień nad jeziorem w Łagowie Lubuskim, ale jak przystało na takiego pechowca jak ja pogoda nie dopisała. Co dzień padało, było 19stC a słońce pojawiło się w przeddzień i w dzień wyjazdu. Tak że tego... W jeziorze byłam w stanie zanurzyć się tylko do pasa i już trzęsłam się z zimna, młoda nie pływała w ogóle, więc koło ratunkowe się kompletnie ie przydało. A teraz właśnie zaczynają się znowu upały. Eh... Ale za to byłam w Zielonej Górze i byłam na zlocie motocykli :)
Mam urlop od 12 do 29 lipca, więc jeszcze trochę ze słońca skorzystam, szkoda tylko że w miejskich murach. Głównie dziecka szkoda, no ale cóż. Marcinowi się już urlop kończy, następny bierze w sierpniu. A u mnie w sierpniu w pracy audyt, brrrr!
W połowie sierpnia idziemy z Mają na kolejne szczepienie i znów 3 stówki w plecy.

katjusza życzę spokojnych 5 dni :) i potem szybkiego powrotu do pełni sił :) A co do prasowanie ubrań Mai to ja prasować jej rzeczy przestałam chyba już jak skończyła 2 m-ce, bo totalnie nie wyrabiałam. Poza tym NIE CIERPIĘ prasować :)
ola super że z tarczycą Gosi jest OK! I mam nadzieję że ze zdrowiem ogólnie już lepiej.
spring spóźnione uściski dla Jasia z okazji 5 urodzin! Miałam napisać skąd dostaję produkty do testów. To bangla.pl. Ostatnio testowałam lakier do paznokci :) Zobaczymy czy wytypują mnie jeszcze do jakichś testów.
kasia No zdolna dziewczyna z ciebie, że sama szyjesz :) Ja nie mam talentów do takich rzeczy niestety.

ech co za pech:baffled: własnie wrociłam po urlopie do pracy a tu sie pogoda zaczyna:angry: nie dosc ze pierwszy tydzien ja byłam zasmarkana a drugi młoda to jeszcze pogody nie było:wściekła/y:,pierwszy raz w zyciu miałam dwutygodniowy urlop i tak schrzaniony:no:,no coz trzeba bedzie korzystac na maksa z weekendow:tak:

Barbra nie tlko Ty nie wykorzystałas koła ratunkowego;-) a młoda niestety nadal niewyrazna:no:

no nic ide poczytac i spac,spokojnej nocy mamuski:-)

Witajcie marcoweczki:-)U nas piekna pogoda wiec wybywamy z Gabrysiem na podworko, chyba ustawie mu maly basenik do pluskania bo ma byc 33 stopnie:tak:

Kasia fajnie ze masz smykalkie do robienia fajnych rzeczy, ja niestety dwie lewe rece, a szkoda bo chcialabym sama cos dla malego zrobic np.namalowac kubusia Puchatka na scianie u niego w pokoju

Barbra pogody niestety w tym roku trafic nie mozna, ale chociaz sie oderwaliscie od codziennosci i pobyliscie w trojke razem:tak:

Ola zdrowka dla malutkiej

Katjusza trzymamy kciuki za szczesliwe rozwiazanie:tak:

My niestety na urlop sie nie wybieramy i to juz drugi rok, z powodu finansow ale za rok obiecalam sobie ze zbieram kase i jedziemy do Grecji. Dzidzius na nastepne wakacje bedzie odchowany wiec nie bedzie pezeciwskazan. A my jestesmy skloceni z moimi rodzicami,strasznie tego nie lubie:no:

Pozdrawiamy wszystkich

Futrzakowa mam termin na 2 pazdziernika:tak:a Ty? Ale mam takiego stracha przed porodem zebym sie po sobie tego niespodziewala,przy Gabrysiu szlam na zywiol:-D

reklama
Do góry