reklama

Marcóweczki rosną ;)

Faktycznie Malaga masz mały brzuszek;-) a przynajmniej ja mam większy, ale ja miałam duży od samego początku.:baffled::laugh2: urósł mi na początku a teraz mam wrażenie że jakoś zwolnił, ale to wrażenie, teraz sie jakby do góry podnosi.
Kurka wodna, szkoda że nie mam kabelka do telefonika i komputerka to bym sobie zdj z komórki zrobiła :-(a tak musze czekać aż siostra przyjedzie z Poznania i łaskawie weźmie ze sobą aparat z kabelkiem:wściekła/y:

reklama
Oj mel ja to chyba z tymi swoimi obawami dzialam na ciebi jak plachta na byka:baffled: :baffled:

Kochana ja jeszce troche pomarudze a po wszystkim wezme sie za siebie.

Ale nie moge ukrywac ze obawy i to ostre mam. jak mi hormon ni ezleci to chocbym na glowie stawala to nie schudne:-(
Ale moge obiecec ze bede aktywna :tak: :tak: :tak: :tak:

No dobra juz was narazie nie prowokuje tymi moimi tekstami o kilosach.:-)

Miloku co Ci sie tak pali do tego odchudzania, jeszcze nie wiadomo na dobre ile przytyjesz <teraz Cie zdołuje;-)> bo wszystkie kilosy jeszcze przed nami:szok:
poza tym nie martw sie, jak sie zdążyłam zorientować Ty aktywna kobitka jesteś i ze zrzuceniem nadmiaru wagi nie będziesz miała problemu:tak::-)

Pali sie bo wesele w czercu i znowu wredna tesciowa powie mi "ALe Tobie to w dupewszytsko poszlo "albo inaczej "wygladasz jak slon"
Taki mi wlasnie po obejrzeniu zdjec z weselapowiedzial . tych samych co wy widzialyscie.
Poprostu spodziewam sie uszczypliwosci i zlosliwosci z jej strony:baffled:
wiem wyrabane :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Weź sie za siebie jak najszybciej ale tylko wtedy jeśli sama ze sobą będziesz sie źle czuła
OLEJ USZCZYPLIWE UWAGI TEśCIOWEJ, :tak::tak:ciekawe z drugiej strony, czy ona ma figure jak miss:baffled:

Miloku, moze faktycznie troche podzialalo to na mnie jak na byka :eek::-D
ale ja bardzo lubie jasno wyrazac swoje opinie :eek::tak:
czasem jest to odbierane jako atak, bo mam taki wlasne sposob wyrazania swoich emocji
jak juz cos mnie wkurza do wywale kawe na lawe i potem mi lepiej :szok::-)
i nie lubie jak moje kolezaki zrzeza, ze cos im tam nie pasuje a nic nie robia w kierunku zeby cos zmienic
no chyba, ze sie zrzedzi dla samego zrzedzenia - to co innego :-D
bo pozrzedzic dla zrzedzenia to ja tez czasem lubie - najbardziej mojemu mezowi :-)

oo i jeszcze nie wkurzaja jak mowia, ze zaluja ze nie maja skoczonych studiow :eek: no to niech sie zapisza i niech skoncza
kurde no !
i co niektore juz 5 lat marudza, czyli akurat by konczyly uczelnie liczac od pierwszego marudzenia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ide spac :eek:

acha
a tesciowej o bym powiedziala, ze zamierzam pobic rekord w chudnieciu po ciazy i teraz musze zobic wielka mase, zebym miala o zrzucac
i jak widzi wielka dupe, to niech pozeka jeszcze z 3 miesiace, to dopiero zwariuje :szok::-)

moja tesciowa jak mie widzi na skype to rzuca tekty typu
oooooo ale Ty przytylas :eek:
dobrze, ze mi o tym mowi, bo moglabym to przegapic :-p
a potem sie dziwi ze jak dzwoni do wnuczki na sype, to nikt nie chce z nia gadac :-D

Dzięki dziewczyny ;-) Nie wiem czemu, ale jak się widzę w witrynie (bo lustra dużego jeszcze nie mam ;-) :-D) to wydaje mi się, że dużo gorzej to wygląda z tą moją figurą niż na zdjęciu ;-) :-D A brzuszek raz wydaje mi się mały, a raz duży :-D
Jestem już 9 - 10 kg na plusie, ale powiem Wam, że coraz mniej się tym przejmuję :tak: Ile będzie, tyle będzie :tak: Potem się będę martwić ;-) Albo nawet nie martwić, tylko działać, żeby zrzucić zbędne kilosy :-D

reklama
Mel dzieki z tym rekordem to super pomysl:tak: :tak:
Chyba naprawde wprowadze go w zycie:tak: :-D :-D

U nas z roznowami z tesciowa jest zupelnie podobnie.Ona dzowni a my mowimy ze sluchawki sie zepsuly :-D :elvis: i nawet nie wiedza ze kamere mamy bo przy nich nigdy jej nie wlanczamy.

a jeszcze dodam ze do modelek to ona napewno sie nie zalicza i chyba dlatego tak mi wbija ciagle zeby sie podbudowac.

Coraz bardziej mam na nia wyj.... ale na weselu bede rekordzistka swiata w zrzucaniu tylka:-D :-D :-D
A co!!!!:tak: :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry