reklama

Marcóweczki rosną ;)

a mój tegoroczny Sylwek raczej niczym sie nie będzie różnił od innych dni.A Wy dokąd wypuszczacie Wasze brzuszki?

nigdzie
siedzimy w domku i odpoczywamy :-)

u nas w tym roku lipa z sylwesterem:-( do 10 stycznia musiamy się wyprowadzić z mieszkanka i szybko w nowym skończyć remont:tak: powiem wam że nawet jakos nie odczuwam zbliżających się świąt cały czas jeździmy z mężem jak nie po jakieś kleje, płytki, gipsy to notariusz, bank ,kredyt idzie zwariować:wściekła/y: naszczęście przeprowadzamy się tylko klatkę dalej:-D

roksi czy to znaczy ze udalo wam sie pomyslnie zalatwic ta sprawe z kredytem? :-)

reklama
Do mnie próbowało się kilkoro znajomych z dziećmi wprosić ale wolę mieć spokój. Co to za zabawa na leżąco?! Moja mama się ucieszy (chwilowo mieszkamy u Niej), chociaż będzie miała kompanów do wspólnego oglądania TV.

mnie jakos nie ciagnie w tym roku do zabawy
wole sobie odpoczac i pojsc spac wtedy kiedy bede miala na to ochote

mielismy zaproszenie od znajomych, ale to wiazaloby sie z wyprawa i nocowaniem u nich, a to juz nie dla mnie :no:

dodatkowo maz ma dyzur i musi byc pod telefonem, bo w kazdej chwili moze wyskoczyc awaria jakas i bedzie musial interweniowac....

nigdzie
siedzimy w domku i odpoczywamy :-)

roksi czy to znaczy ze udalo wam sie pomyslnie zalatwic ta sprawe z kredytem? :-)
dokumenty już leżą w banku i wszystko jest ok zaraz po świętach idziemy podpisać kredyt:-) mam nadzieje że będzie ok:happy:
właścicielka mieszkania przy podpisaniu umowy przedwstępnej pozwoliła na rozpoczęcie prac remontowych:happy:

dokumenty już leżą w banku i wszystko jest ok zaraz po świętach idziemy podpisać kredyt:-) mam nadzieje że będzie ok:happy:
właścicielka mieszkania przy podpisaniu umowy przedwstępnej pozwoliła na rozpoczęcie prac remontowych:happy:

w takim razie gratuluje pomyslnie rozwiazanej sprawy i nowego mieszkanka :tak:
czyli z dzidziusiem wrocisz juz na nowe 4 katy :-)

mój sylwester bedzie w tym roku telewizyjno- internetowy :-)
mąż bedzie pracowal a córka bedzie pewnie spała
i bardzo mi pasuje taka opcja :tak:
naprawdę :-)

Roksi zazdroszcze, ze juz wiesz na czym stoisz
my od stycznia zaczynamy załatwiac nowe mieszkanie do wynajęcia
znalazłam juz cos dosc interesującego ale jeszcze nic nie robimy w tej sprawie
od nowego roku dopiero sie tym zajmiemy :tak:

My idziemy do znajomych z dziecki na kameralna imprezke .
ulice dalej zebym mogla szybko do domu wrucic;-)

a;le szczerze mowiac to nie chce mi sie nigdzie isc , a i ten wypad nasz swiateczny do szkocji tez juz mi jakos nie po nosie.:no:
zobaczymy moze mii prze:no: jdzie

narazie boli mnie brzucho i jakos kiepsko sie czuje :-(

dzięki dziewczyny:-) ale już mam dosyć tego remontu marze żeby był już koniec bo narazie co tam wejde to wychodzę biała:wściekła/y: cała w pyle od gipsówek:wściekła/y: no mam nadzieje że zdążymy do 10 stycznia:tak:

a to my z synkiem z 28+5

2863xc0.jpg

2867ox1.jpg

2866fm0.jpg

28610dm6.jpg

wygasaly mi strony wiec juz nie iwme czy dobre fotki tu wstawilam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry