jarzyneczka
Zaangażowana w BB
Moja mała jest chyba coraz wieksza bo jak się ruszy to ja i mój brzuch poprostu falujemy.Na wagę wcale nie staje bo się załamuje.A jem niby nie dużo ale za to te cholerne słodycze mnie przesladują.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj w klubie:-) przez pierwsze miesiące to na słodycze nie mogłam patrzećMoja mała jest chyba coraz wieksza bo jak się ruszy to ja i mój brzuch poprostu falujemy.Na wagę wcale nie staje bo się załamuje.A jem niby nie dużo ale za to te cholerne słodycze mnie przesladują.
a teraz to bym mogła na obiad zjeść czekolade 
bogda pomyśl o tej mamie co urodziła kolosa ponad 7 kgbylam w srode u lekarz,moja malutka juz jest glowka w dol i czeka na wyjscie!jest duza:juz 3 kilosy wiec chyba,raczej napewno bede rodzic w lutym(ok 20ego)napewno bedzie ze 4 kilo!jak ja ja urodze!!!!!!!!!!!!!!![]()
juz nie mówię o porodzie bo pewnie miała cesarke ale dzwigaj takiego wielkoluda

Moja kumpela rodziła niedawno córcię - 4150 gjakos cesarki sie tak nie obawiam jak porodu naturalnego!podejrzewam,ze jak bedzie miala ponad 4 kilo(co jest bardzo mozliwe)to i tak zrobia mi cesarke!z drugiej znow strony tez sie pocieszam,ze takie 4 kilowe dziecko juz nie jest takie kruche jak 3kilowe i mozna chociaz je bezpiecznie nosic!ale co to za pociecha!i tak sie boje!
Naturalnie
I jakoś źle nie wspomina porodu.. Jest wysoka, jej mąż też, więc i dzidziuś duży się urodził ;-) 
Moja kumpela rodziła niedawno córcię - 4150 gNaturalnie
I jakoś źle nie wspomina porodu.. Jest wysoka, jej mąż też, więc i dzidziuś duży się urodził ;-)
![]()