Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Rzeczywiście może przesadziłam, owszem on tematu nie zaczyna, ale ja gadam o dziecku jak najęta bo u mnie poprostu inny temat nie istnieje a on tylko słucha i przytakuje. Stwierdził, że decyzje w tej kwestii należą do mnie
Na szczęście pogodziliśmy się i zadecydowaliśmy do jakich sklepów dziecięcych w najbliższym czasie się wybierzemy
. Mąż go skarcił, ale cóż z tego jak teście z tych jego podskoków tylko się cieszą
. Cały czas powtarzaja, że na wiosnę pójdzie do budy, a mają go już od lata 2008r. Zakomunikowałam mężowi, że jak pies dalej będzie przebywał w ich mieszkaniu to z dzieckiem tam nie przyjadę. Mam nadzieję, że mąż przemówi im do rozumu.
. W sobotę mam tylko czas do południa, mąż mi niestety nie pomoże bo w soboty także pracuje zresztą na okna w moim stanie to się nie piszę
. Także zostaje mi tylko wypranie firanek
A co tam i tak świąt w domu nie spędzamy

tylko no zarejestrowali mnie dopiero na 25 stycznia bo ma tyle ludzi i bierze 300 zl za wizyte mama mi mowila ze czterysta ale jednak mniej stowe no i dobrze i dowiem sie wszystkiego co i jak zbada mnie zobaczy czy sie zagoilo i powie fachowym okiem ile jeszcze mamy czakac 

. Mój mąż większość rzeczy w domu robi. Łącznie z gotowaniem. Choc go przyzwyczaiłam ze to ja prasuję i piorę (znaczy wrzucam do pralki). Ale jak coś to i z tym sobie radzi. No i bardzo dobrze gotuje... 
- OOOOOOO jak swietnie!!!! ja tez bym chciałaA ja jutro ide na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia:-) Ciekawe jak będzie![]()