mysz1978
Fanka BB :)
Asiulaa - pryzjac to cie na pewno przyxjma do spzitala bo przeciez rodzacej nei zostawia samej sobie...
No ale moga sie czepiac... W koncu papierki sa dla nich bardzo wazne...
A u mnie rewelacyjne samopoczucie. Smiac mi sie chce jak sobei przez cala ciaze marzylam o Adasiu jako o prezencie na Dzien Kobiet... Jak sobei narysuje to bede miala...
patinka chyba nie dala znac - ostatnie wiesci od niej byly bodajze 2 dni temu i chyab czekala na swojego lekarza ale juz nie jestem pewna...
karolajna pewnie urodzila :-)
no i wciaz nie wiaodmo co z Miloszkiem Candy...
A Bartus od madzi84??????
No ciekawe jak to dzis bedzie z porodami - czyzby lekki zastoj????? nie wierze
MILEGO DNIA!!!!

No ale moga sie czepiac... W koncu papierki sa dla nich bardzo wazne...

A u mnie rewelacyjne samopoczucie. Smiac mi sie chce jak sobei przez cala ciaze marzylam o Adasiu jako o prezencie na Dzien Kobiet... Jak sobei narysuje to bede miala...

patinka chyba nie dala znac - ostatnie wiesci od niej byly bodajze 2 dni temu i chyab czekala na swojego lekarza ale juz nie jestem pewna...
karolajna pewnie urodzila :-)
no i wciaz nie wiaodmo co z Miloszkiem Candy...
A Bartus od madzi84??????
No ciekawe jak to dzis bedzie z porodami - czyzby lekki zastoj????? nie wierze

MILEGO DNIA!!!!

Ale nie mam ochoty na tarkowanie ziemniaków
Hmm no cóż ja tez bym pewnie miała gdybym widziała tą pogodę za oknem a tu takie fajniutkie cieplutkie lokum. Ponad 3 tyg. temu wylądowałam w szpitalu z wpisem "zagrożenie przedwczesnym porodem", tak się wystraszyłam, że po powrocie do domu chuchałam i dmuchałam na siebie. M nie kazał mi nic robić i tak się dziecko wyciszyło łącznie ze skurczami że pewnie przenoszę. Z dwojga złego lepiej że dojrzewa sobie w brzuszku, ale na tym etapie mógłby już wyjść do mamusi i tatusia.