reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wzielam w poludnie i jakos 40 min temu i nic :-( chyba jutro pojde ale pewnie dopiero na 20 jak jutro bedzie mnie tam zzerac to nie wiem jak wytrzymam. mowil mi ze mze bolec ale juz dlugo nie bolalo i nagle :zawstydzona/y: i mam dosc juz:-(

reklama
Moj M tez mnie wnerwia i to tak pozadnie ,podnosi mi cisnienie i doprowadza do bialej goraczki ,czyli oni wszyscy sa jacys inni :-P
Ja musze popytac o to badanie genetyczne i tez chce je miec ,kochane uciekam lulu zycze milej i spokojnej nocki

a mnie moj nie wkurza no chyba jak karze mi sie isc pierwsza myc to sie pol godziny z nim drocze ale to on sie wkurza :-D a mnie tylko dzisiaj wkurzyl bo paluszki mi zabral i focha strzelilam a tak ten bol chcialam zagryzc czyms :tak:

mamuski :) wstajemy kawe zaparzylam choc sama od 3 dni juz pic nie moge fujj nie moge nawet wachac ale dla was mam ja kakao pije i sniadanko jem ;)
Nocka byla w miare bardzo chesto musialam siusiu ,potem w nocy brzusio pobolewal chyba tam w nocy wszystko pracuje :) juz o 5 rano mnie tak ssalo ze szok musialam jesc kanapki ,potem sie wiercilam bo cycuchy mi przeszkadzaly i bolaly mamo jedyna jaka ja marudna sie zrobilam :)
Milego dnia u mnie leje i nareszcie jest czym oddychac ,ide do pracy :)

a mnie glupi brzuch nie przestal bolec :-( w nocy sie obudzilam i juz zasnac nie moglam dobra godzie bo wymyslalam od czego moze mnie tak bolec... pozniej jakimz cudem przyszla chwila ukojenia i nie wiem kiedy zasnelam... kurde a moze jakies zaparcia mam czy co :confused::baffled: bo to nie boli jakby dzidzia bolala tylko wlasnie jakby jelita albo cos ehh juz sama nie wiem... nie wiem o jest na to dobre to bym sprobowala a potem szla do lekarza... bo jak dzisiaj bede sie tak meczyla to nie wiem jak wytrzymam...:zawstydzona/y:

a mnie glupi brzuch nie przestal bolec :-( w nocy sie obudzilam i juz zasnac nie moglam dobra godzie bo wymyslalam od czego moze mnie tak bolec... pozniej jakimz cudem przyszla chwila ukojenia i nie wiem kiedy zasnelam... kurde a moze jakies zaparcia mam czy co :confused::baffled: bo to nie boli jakby dzidzia bolala tylko wlasnie jakby jelita albo cos ehh juz sama nie wiem... nie wiem o jest na to dobre to bym sprobowala a potem szla do lekarza... bo jak dzisiaj bede sie tak meczyla to nie wiem jak wytrzymam...:zawstydzona/y:

Dokladnie kochana to taki dziwny bol jakby sie tam cos rozpychalo ,przepychalo wciskalo,uciskalo ,lekarze mowia ze to wlasnie macica wedruje :) ja ide w czwartek do gina i mam nadzieje ze sprawdzi czy wszystko ok :)
Jesli masz mozliwosc tez idz i bedziesz spokojniejsza :)

Cześć :-)

A mnie w nocy bolała głowa i się też nie wyspałam :baffled:. A dzisiaj znowu praca :-(. I brzuch mnie też pobolewa, ale to jelita. Missiiss, może się od ciebie zaraziłam ;-)

nie no to chyba nie zaparcia... o matko ja juz zglupialam :confused::no: czy to mozliwe ze to od tego rozciagania?? az zaczynam sie martwic :-( chyba dopiero w czwartek bede mogla pojsc do gina... :zawstydzona/y:

haha to moze ja juz nic nie pisze o moim bolu brzucha zeby wiecejnie zarazac ;-) ale tez tak masz ze cie to strasznie drazni ten bol?? bo ja to jak dluzej jest to wytrzymac nie moge tego cmienia bbrrr:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry