polka_84
Mamuśka!!!
polusiasuper że mała przybiera
zuch dziewczyna!!! Z brzusiem musi być dobrze
trzymam &
↲
ramari to cudne uczucie fakt
4 razy tego doświadczyłam, jak fasolka się pojawiała i bicie serduszka usłyszałam to łzy płynęły za każdym razem. Jeszcze raz gratuluję!!!↲
marciaamój też tak robił z uszkami, podobno dzieci tak poznają siebie i balneum pomogło
już tak też nie robi
↲
ciężki dzień dziś był u nas mówię Wam masakra jakas, nikomu humor nie dopisywał. ja walczyłam z porządkami Franko. nic tylko stałby albo raczkował, nie miał czasu spać dosłownie, nie spał od 7.00 do 19.30
umęczył wszystkich. Kojec mu nie odpowiada i traktuje go jako karę
a w łóżeczku non stop wypadki
i tylko czekać guza !!! Starsze z lekcjami długo walczyli, oni chyba zbyt ambitni. A M.zły humor ma
i znów coś kombinuje. Ach szkoda gadać... Buziaki dla solenizantów. Natalka ccaroline na pewno a kto jeszcze zaraz sprawdze bo idę nadrabiać. Buziaki.
ramari to cudne uczucie fakt
marciaamój też tak robił z uszkami, podobno dzieci tak poznają siebie i balneum pomogło
ciężki dzień dziś był u nas mówię Wam masakra jakas, nikomu humor nie dopisywał. ja walczyłam z porządkami Franko. nic tylko stałby albo raczkował, nie miał czasu spać dosłownie, nie spał od 7.00 do 19.30
,wstala rano przygotowala zupke dla Alana a jak wrocilam po 16 z pracy zrobila jeszcze nam kopytka
,wiecie co skad ta kobita bierze tyle sily?????