reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Niko ma ponad 8,2 ale przy waszych to drobnica :) dlugi i chudy :)
nocki skopane ostatnio nie wiem czemu

czy wasze maludy ciagna tez ie za uszy? Niko do tego stopnia az ma pekniete i nie fajnie wyglada smaruje bepanthenem i linomag ale nie działa

u nas też długi z 75 cm, no i dzięki temu ma te kg po czym się rozchodzić.

marcia u nas z uszami nic nie robi, może ma jakieś zapalenie albo coś.

nie bola bo robi to juz od lduzeszego czasu poza tym by płakał a humor to on ma :)
zapomnialam sie pediatry spytac i pokazac eh:)
wy ciagle co 6 tyg do lekarza? bo ja teraz mam przyjsc dopiero w grudniu

reklama
witajcie :)

wróciliśmy ze szczepienia: ważymy 7150 a mierzymy 76 cm. jest długa a chuda :)
pamiętacie jak pisałam Wam nie raz że Pola wymiotowała na wieczór a potem zjadała normalnie flachę ? więc mamy zrobić usg jamy brzusznej bo to prawdopodobnie nie wykształcony dokładnie górny odcinek układu pokarmowego, nie jest to refluks tylko coś ze zwieraczami od żołądka i treść się wraca zwłaszcza w pozycji leżącej. jak na uśg nic nie wyjdzie a nadal będą pawiki to położy nas w szpitalu i zrobimy gastroskopie i komplet badań. na szczęście przybrała na wadze więc to mnie bardzo cieszy:) a i odstaliśmy jeszcze syrop debridat.\

nocka dramat: mała obudziła się z wrzaskiem o 12 w nocy i wiecie co zjadła butlę mleka i zasnęła. kurcze co jej się porobiło to nie wiem. ja potem nie mogłam usnąć do 2.
dostałam sms od Madzi: mały już nie jest pod respiratorem ale dostaje co 6 godzin leki przeciwbólowe, jutro może przeniosą go na odział normalny :) jest dobrze :):):)

miłego dnia życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry