reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia gratuluję przyrostu wagi, wiem jak to dla Ciebie ważne, super, że mała "przytyła", co do usg to mam nadzieję, że na nim się sprawa zakończy i szpital nie będzie konieczny:tak:

my o 15.40 mamy wizytę i jakoś mam stresa:baffled:

reklama
Polusiu no wreszcie Polinka przybrała:)Teraz ja z mała na wyniki sie wybiore, bo cos mnie niepokoi ta ja waga.
marciaa na sucha skórke spróbuj emolium ,nam bardzo pomogła przy suchości.Moze też byc maść z witamina A,szybko zregeneruje uszkodzony naskórek. Gdyby miał strupka z wysiękiem to na takie zakażenia jest Tribiotic.Na wszelkie zadrapania i uszkodzenia skóry, bardzo delikatna tłusta maść,zawiera 3 antybiotyki .Ale najlepiej lekarz

Ostatnia edycja:
Boże moje dziecie to malizna przy waszych..nosimy jeszcze ciuszki 68 ale i 74 ...o 80 nawet nie mysle!!!!! Mierzymy 67cm i ważymy 7,2kg!!

Polusia super że córci atak ładnie przybrala:) a usg si enie przejmuje penie nic nie wykaże-my tez mialysmy i wszytko ok!!

dziewczynki na pewno pamiętacie akcję z Pudełkiem dla Ani :) mamy nowy konkurs też dla Ani lub mamy jednego z naszych wcześniaczków. trzeba tylko raz kliknąć i nic więcej:)
Mamy kolejny pomysł na konkurs z nagrodą dla Ani:) Portal PolskiMechanik zorganizował konkurs, w którym jedna osoba poleca znajomym ich stronę, a oni loguja się, podając przy tym nick tej właśnie osoby. Użytkownik, który zaprosi największą liczbę osób do zalogowania się, wygrywa nawigację gps lub aparat cyfrowy lub inne nagrody. Konto Ani to to, z nickiem DobraWróżka.
Logujemy się tutaj Rejestracja dla nowych użytkowników | PolskiMechanik.pl
a w polu login znajomego wpisujemy DobraWróżka. Dzięki temu będą się zbierać punkty na tym koncie. Szanse na wygrana są bardzo realne, bo osoba na 1 miejscu ma dopiero 38 pkt. Może nagroda nie jest tak okazała jak w konkursie VOXa, ale zawsze można ją spieniężyć i w gotówce przekazać:) Myślę, że warto:) Logujcie się!:)

mam nadzieję że znowu mi pomożecie i znowu coś wygramy:)

Dziewczyny już się tak nie zamartwiajcie wagą dzieci. Mój trochę ponad 8,5 waży, a wszyscy mówią: "on to chyba lubi sobie pojeść". Jak kiedyś martwiłam się, że za mały, to teraz musiałabym się zamartwiać, że za duży. A mnie się nie wydaje, że jest gruby, tylko mu się twarzyczka taka okrąglutka zrobiła.

Marcia tymi uszami się nie przejmuj, moja mała jak zasypia to sobie też wierci w uszkach, staram sie jej rączki zabierać, ale kiedys nie zauważyłam i całe uszko w srodku podrapała do krwi :/ .
A teraz sobie śpi na balkonie ładnie, a mama odpoczywa hehe:):) ogarnęłyśmy mały pokój z prania bo namnaża się w zastraszającym tempie i tylko patrze jak mi rośnie ta kupa do prasowania :O Moja ostatnio ważyła 6800 ale to było 19 września, chyba się jutro przejdziemy zważyć jak będzie ładna pogoda:)

polusia super, ze Pola przybrala!Oby tylko usg i bedzie wiadomo o co chodzi!Trzymam kciuki!

dobrze, ze wszystko ok z Bartusiem!!!

a Redan 2 tygodnie temu wazyl 10kg, mierzyl 72cm, ale na pulpecika mi nie wyglada, jest taki bardziej zbity...chyba to wszystko miesnie, bo taki z niego sportsmen!hehehe

Kochane jestem po wizycie u ginekolog. Widziałam moje maleństwo- znaczy się pęcherzyk narazie.
Za 2 tyg kolejne usg i słuchanie serduszka :)
Mój Przemek waży 7,2 a długi tak na ok 74 cm.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry