reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie

Ja dzis wrocilam do domku Krzysio stęsknil sie za mamusią :) kupilam mu nawet 3 bodziaczki i piłke, ale była zabawa z piłką :) turlalismy ją z M po podłodze albo kopalismy albo rzucalismy do siebie a maly sie tak chichrał :)
no i gadzina nasza mała nauczył sie wstawac, raczkuje juz od jakiegos czasu w łóżeczku juz tez od jakiegos czasu na kolanach stawał i rekami trzymal sie barierek, a teraz podchodzi do łóżka trzyma sie lozka staje na kolanka a potem na nogi ladnie sam wstaje teraz trzeba bardziej uwazac na niego zeby sie nie grzmotnął, bo jeszcze sie pewno przewracac dobrze nie nauczyl

Cc a moze ty cukiernie otwórz, takie wypieki tu pokazujesz i dekoracje rewelacyjne :)

a my nie mamy jeszcze zadnego ząbka, mężewi ponoc kolo 9 miesiąca dopiero sie pokazaly wiec spokojnie mamy jeszcze czas :)

ide sie kąpac i lulu bo padnieta jestem prawie 300 km przejechalam 5 godzin w samochodzie z 3 minutową przerwą na sisi :)

milego wieczoru i dobranoc

oj biedny ten nasz Bartus ale to dla jego zdrowka :tak:
dziewczyny padam na pysk , dopiero mi usnal i to na rekach ,M oglada mecz i ma wszystko w d..e :wściekła/y:, a ja do pracy nic nie gotowe, a jednak przygotowac sie trzeba, no i wg niego to ja nic nie robie :wściekła/y:szkoda pisac,.
Staram sie was czytac przynajmniej ten głowny watek ale to juz tez nbie jest takie łatwe :no:
Pocieszajacy jest fakt ze babcia daje sobie niezle rade i maly wesoly jak wracam.:tak:

hejka:-)Oj co za noc! Franko budził się dość często na smoka, do tego popłakiwał przez sen, a już o 5 obudził się zwarty i gotowy do zabawy, sama nie wiem jakim cudem udało mi się go ululać, ale co z tego jak o 5.55 znów już szalał, skąd siły brać.....
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :)

U nas nocka ok , pobudka o 22 na soczek i spal do rana :)
A ja mialam jakies koszmary w nocy okropne, jejuuuu oczywicie po klotni z mezem zawsze jakies dziwne sny mi sie snią.
Sebki sie bawi kolejką, ledwo oczy otworzyl i juz wolal zeby mu kolejke dac.
Dzisiaj czwartek więc i " szpilki na giewoncie" kocham ten serial.
POstanowilam ze szukam pracy jak znajde jakas dobra to bez zastanowienia pojde, o ile ciotka meza nie rozmyslila sie i bedzie mi pilnowac dzieci.
Nie nawidze takiej pogody bo nawet na dwor nie ma jak wyjsc :-(

Ciekawe jak tam Bartuś :confused:

Ostatnia edycja:
dzień dobry:) u nas leje:( nocka względna,choć koło 6.00 Franko zapragnął spania ze mną i do 8.00 jeszcze daliśmy radę. teraz wariuje w łóżku a starsze biegają po pokoju i coś wcale mnie nie chcą słuchać :(
marciaa wielkie buziaki dla Nikodema :) z wiadomegm powodu!!! Już półroczku mu stuknęlo super!!!↲
ccarolione tort wyśmienicie wygląda i na pewno smakował wszystkim bo własne wypieki są najlepsze :) ja też odkąd dzieci urodziłam piękę torty sama :) a dziś muszę upiec placka bo przy takiej pogodzie pozostaje kawka przy dobrym cieście :) miłego dnia!!!↲
ciekawe jak Bartu ...

reklama
Dzieńdoberek:)U nas nocka od 21 do 6,30 :)pierwsza spokojna od wielu dni:)Za oknem słoneczko ale tylko 3stopnie i wysoka wilgotność ,co z wiatrem daje przerażliwy chłód i jak tu dziś spacerować...
Mała rano zjadła mleczko a teraz wsadziła za daleko paluszek w poszukiwaniu zęba i wszystko zwróciła:( Nakarmie ja powtórnie.
Mój synek zauważył dzis, że w nocy wstaje do przedszkola, bo jest jeszcze ciemno.Kurczę niedługo czas zmieniamy, to bedzie wracał z przedszkola też nocą :(
Marciaa buziaki dla Nikosia:***a zdjecie faktycznie super:)Mały Niki przyciąga spojrzenia:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry