Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witaj w klubie, mnie też @ zaskoczyła i to dokładnie jak u Ciebiewitajcie u nas nocka ok pobudka o 7.45 wow :-)
ja mam dzisiaj troche latania...w ogole @ dostalam:O mialam 3 listopada i dzisiaj znowu......dziwne....wszystko mam do prania tak mnie to zaskoczylo :/
ale przymroziło
Polcia, a na jakiej podstawie Pani to stwierdzila? Co Franio robi, ze mozna stwierdzic ze juz niedlugo pojdzie sam? :-)witaj w klubie, mnie też @ zaskoczyła i to dokładnie jak u Ciebiepoprzednią też miałam 3listopada
U nas dzień ok. Wcześnie się zaczął bo Wiktor jechał na wycieczke. No i Oliwka dostała temperatury i siedziała w domku dziś. Franko żarłok nasz w nocy kręcił się jak nie wiem. Spokój był jak go nad ranem wzięłam do nas wsadziłam w fotelik i pobujałam
cwaniak spał do rana. Tak jest zawsze jak go u kogoś usypiam a tak było u taty wczoraj wsadziłam i moment spał. On na rękach nie zaśnie w życiu. Nie lubi tej pozycji dla tego też karmienie cyckiem go wkurzało
cała trójka śpi. Ja wzięłam nospe bo wysiadam już. No a miałam się pochwalić, dzieci mają nowego kuzyna Nikodem
2830g i 52cm. 10pkt apgar, pojawił się dziś o 9.00 przez planowane cc dokładnie w dzień terminu porodu. Jest boski kruszynek. A u nas była pielęgniarka środowiskowa
Franko 71cm mierzy i 9100waży
wszystko 50centyl podobno
a ja się martwię
Rokowania na przyszłość he he jak to pani Ania powiedziała Nowy Rok przedrepci samodzielnie
zrobię M. kolacje i dalej was poczytam bo zatrzymałam się na 8.00rano.
Dziś w końcu troszkę pospacerowaliśmy ale mały miał rumieńce, buzinkę wysmarowałam mu porządnie kremikiem i ruszyliśmy w drogę. ;-) Ja swoim @ jestem pozytywnie zaskoczona bo praktycznie mam tak jak wcześniej jak w zegarku co 28 dni a pigułek póki co nie biorę. Jutro do pracy od 9 do 17, także weekend krótki, no ale ważne że klienci są. Ja już siedzę pod kołderką w dawnym łóżeczku.
M stwierdził że prawie jak za czasów narzeczeństwa się czuje hehe
słuchaj kochana chyba ci nie pomogę bo my robimy inhalacje z samej soli fizjologicznej na jeden seans 2.5ml albo z tego pulmicortu 2ml plus 20kropli soli. Z wodą nigdy nie rozrabiałam ale przyjaciółka mówi że 1:1 robiła. 2ml wody i 2ml soli. Pozdrawiamy i powodzenia.↲Dzisiaj doszedł inhalator i po wczorajszych przebojach ajentki dzisiaj pierwszy raz otworzyłam paczkę przy kurierze. Wsio OK. Mam jednak małą zagwózdkę :-)
Polka, mirosia lub inne zorientowane w temacie mamy powiedzcie ile ja mam wlać tam tej wody i soli fizjologicznej i jak długo powinnam inhalować małego. Aha i czy może być taka woda z kranu czy ma być przegotowana?
o to super !!słuchaj kochana chyba ci nie pomogę bo my robimy inhalacje z samej soli fizjologicznej na jeden seans 2.5ml albo z tego pulmicortu 2ml plus 20kropli soli. Z wodą nigdy nie rozrabiałam ale przyjaciółka mówi że 1:1 robiła. 2ml wody i 2ml soli. Pozdrawiamy i powodzenia.↲
moniska Franko już podnosi się z pozycji na czworaka do stania i stoi bez trzymania dość długo. Prowadzany za jedna rączke trzyma pięknie równowagę i pięknie kroczy. Nóżki wcale się już nie uginają. Zresztą ja sama widzę jakie robi postępyOliwka tak robiła może ze 2tygodnie później i na 9.5miesiąca nieszło jej zatrzymać
![]()