reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a wiecie że mnie to już nie rusza :)))) wstaję raz w nocy i nad ranem ( a do wc i tak chodzę ) , i w sumie cieszę się że mały zjada mleko bo w dzień nie chce nic mleka, rano zjada kaszkę, potem obiadek, deserek i na noc mleko jedną butlę ( jak ma dobry humor i to różnie ilościowo ) . i gdyby nie te 2 butle jedna w nocy i jedna ok 5 rano martwiłabym się w sumie, że za mało pije mleka. a tak wypije ok 200 ml jednej butli czyli łącznie te pół litra mleka wypija.

reklama
Witajcie!

To sie czuje jak w Polsce, mamy taka sama pogode, mrozno i slonecznie...hehehehe...dobrze, ze nie musze nigdzie jechac samochodem, bo bym sie bala okropnie....Tu niestety z opoznieniem opsypuja drogi, czy chodniki nawet...

Marciaa kobieto, skad Ty masz sily na takie bieganie!Zazdroszcze kondycji....po 5 min bym sie udusila.....

Milego Dzionka!
prawda? ja to samo, a na drugi dzien bym z lozka nie wstala.
Polka wszystkiega naj dla Franusia :-)
ajentka ale bym się wkurzyła :wściekła/y: Dzisiaj ma przyjść inhalator i nie ma bata sprawdzam paczkę
mirosia mój Przemek przestał się domagać nocnych karmień jak miał 2 miechy i był wtedy karmiony piersią. Kurcze dziewczyny współczuje Wam tych nocnych wstawań. Pocieszające jest to, że to minie :-)
e-kord zdrówka
nesia zdrówka dla Oleńki i M
ta, minie... ciekawe kiedy...
a wiecie że mnie to już nie rusza :)))) wstaję raz w nocy i nad ranem ( a do wc i tak chodzę ) , i w sumie cieszę się że mały zjada mleko bo w dzień nie chce nic mleka, rano zjada kaszkę, potem obiadek, deserek i na noc mleko jedną butlę ( jak ma dobry humor i to różnie ilościowo ) . i gdyby nie te 2 butle jedna w nocy i jedna ok 5 rano martwiłabym się w sumie, że za mało pije mleka. a tak wypije ok 200 ml jednej butli czyli łącznie te pół litra mleka wypija.

jakby moje dziecko wstawalo tylko 2 razy w nocy to tez bym sie cieszyla, bo w dzien rowniez mleka nie jemy, ale Pawelek potrafi sie obudzic 4-5 razy.

Dziewczyny nawet mi nie przypominajcie dzisiejszej nocy. Od 21 do 5 rano , Pawelek spal 2 godziny (bo i ja tyle spalam). Mialam wrazenie, ze kota dostanie, rzucal sie w lozeczku, drapal po calym ciele, smoka wypluwal, podsuwal do gory tak , ze uderzal glowa w boczek lozka, no porazka poprostu. Nawet nie pomoglo smarowanie zelem na zabki ani nasmarowania mu swedzacych miejsc mascia. No i oczywiscie nawet u nas w lozku nie chcial usnac. Tak mi go bylo szkoda...

Mysza M, Twoje dziecko tez ma takie napady drapania?
kurcze a najlepsze jest to , ze rano ogladajac go nie zauwazylam zaognionych miejsc, delikatnie na brzuszku i raczce, ale to od drapania, bo w tych miejscach robil to najczesciej.

yra -to jak moj , w dzien nie ruszy mleka chyba ze cyca - tylko ja codziennie po 16 wracam z pracy , a butla - nie ma mowy.
Dzis wzielam sobiee opieke na dziecko -bo babcia nie mogla- i niechcial wogole sniadania, troche cyca i koniec , a co tam jak zglodnieje o zje, choc mma wrazenie ze jak wdzi mnie to nie chce jesc łyzeczka , moze skoczymy do przychodni sie zwazyc i ustalic co dalej z wit D , mam nadzieje ze teraz juz przybral troszke ;) , wiecie jakos dziwnie sie czuje w domu, chyba bym nie mogla tak siedziec caly czas, niewiwm czy ja jakas wredna matka? ZAliczylismy juz krotki spacerek i 30 min drzemke ;) a ja zdazylam tylko pranie nastawic , bo juz M marudzil ze nie ma w czym chodzic ;), bo polowe ciuszkow juz przewieziona ;),
.
A i spozniane buziaki dla wczorajszego solenizata ;)

dzien dobry!!:-)

piekna pogoda:-) od razu nastraja pozytywnie

piekna noc tez za nami, dzien tez zapowiada sie udanie, zaraz wyjezdzamy z mlodym, jedziemy w odwiedziny do kumpeli, a wieczorem do dziadkow, tylko pakowanko nas czeka, za czym nie przepadam,

pawel przesadza i spi juz poltorej godziny:szok:

monia wspolczucia z powodu nocy ale moze pawelek odespi z dzien? i ty razem z nim:tak:

zycze udanego dnia!!:tak::-)

bylm u ortopedy w swojej sprawie i bylam z Nikosiem i textem ze mam mu juz smoka odstawic bo bedzie miał wade zgryzu...cos jest na rzeczy ze ortopedzi na temat zebow itp lubia sie wypowiadac ;-P

Heronek powoli cuzje zakwas. Dzisiaj tez pojde- nie poddam sie. Kupilam obcisle kiecki i trzeba jak ludz wygladac a zaraz Sylwester. Pobiegam miesiac ozbaczymy

moim marzeniem jest bieznia, ale ci zazdroszcze:tak:
ja nie mialabym jej gdzie trzymac:-(
tez moglabym biegac po okolicach ale sie boje, a fitness kluby daleko, nie chce mi sie wieczorami jezdzic...
jedyne co mam blisko to basen i z niego korzystam, co zrobic...
powodzenia!!, biegajac zrzucisz na pewno,a ile chcialabys schudnac??

4kg mnie uradują a potem zobaczymy :)
Świeta bez slodyczy sie zapowiadaja czas wracac do formy bo oponka mi sie zrobila a ja brzucha nie mialam :O

fajna jak piłka fit ball ale kurcze wolalabym isc na to na fitness a u mnie na wsi jest jeden klub ale opinie kiepskie karnet drogi a nie ma nikogo co moze doradzic

Ostatnia edycja:
reklama
No niestety drapie sie:( Ubieranie po kapieli wyglada tak, ze M musi trzymac mu raczki bo nogi by sobie cale podrapal :(((
Mysle, ze budzenie nocne naszych dzieci jest spowodowane troche tym alergicznym niepokojemy , wiec Monia: trzeba to jakos przezyc i pilnowac, zeby sie nie drapa. U Frania jak wstaje rano tez skora jest czysta tylko szorstka miejscami, a wieczorem po kapieli na noga zaczynaja wychodzic przesuszone plamki:(((( Na dodatek ostatnio pediatra mowila, ze przy zabkowaniu dzieci z AZS sa jeszcze bardziej podatne na alergie:/// wiec nic tylko byc cierpliwym...

ramari przepisy wyslalam
Monia mam nadzieje, ze do Ciebie tez doszly;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry