k_aralajna
Fanka BB :)
heronek jak to 9 tydzien???

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nessia chyba bym zmieniła pediatre na Twoim miejscu jak ma takie podejscie do dzieci:/ a jak Oleńce blizny znikaja ?? Ja zauważyłam że Gabrynia ma coraz mniejsze ślady i prawie nei widoczne...mam nadzieje ze z czasem zupełnie zniką a były napawde widoczne a teraz 2 ślady zupelnie znikneły i jescze 2 zostały![]()
heronek jak to 9 tydzien???![]()
Heronek a ty co stosowałaś na te placki??
K_arolajna to daj znac co ci przespisze i jaka diagnozaja już państwowo nie pójde!!
Nessia ja dopiero po 5 miesiącach po ospie widze ze zaczynają blednąć i sie ładnie zabliźniać wiec jeszcze Oleńka ma czas![]()
no tak, 9 tydzien, pewnie dlatego zwykle przeziebienie mnie powalilo....ale bylam u lekarza po 4tyg, i mi powiedziala, ze to normalne....heronek 9tg @? no to chyba coś nie tak, idz kobieto do lekarza bo sie wykonczysz hemogolobina Ci spadnie
nie mam dzis imienin halo ;-)

,ale jest w domu super, tak cieplutko ze nawe sie nie chce na spacer
,nawet Alan usnsal po 2 h nie spania - toz to u niego swieto
ale mamy chyba ze 25- 26 stopni -wiem ze to niezdrowo ale coz poradze ja z tych cieplolubnych i chyba powinnam w Afryce mieszkac