reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nessia chyba bym zmieniła pediatre na Twoim miejscu jak ma takie podejscie do dzieci:/ a jak Oleńce blizny znikaja ?? Ja zauważyłam że Gabrynia ma coraz mniejsze ślady i prawie nei widoczne...mam nadzieje ze z czasem zupełnie zniką a były napawde widoczne a teraz 2 ślady zupelnie znikneły i jescze 2 zostały:)

Co do pediatry to znalazlam prywatnie naprawde z powolania. Jestem bardzo zadowolona. I nawet nie jest drogi.
A blizny troszke bledna i sa mniej czerwone. Ale pytalam wlasnie tego lekarza a on stwierdzil, ze niestety blizny po ospie maja tendencje to pozostawania do konca zycia. Doradzil, ze za rok mozemy zaczac sosowac jakas masc na blizny jesli nadal beda widoczne.

Witam wszystkich.
U nas noc nieciekawa. Ale chyba musze sie przyzwyczaic. No ale skoro nie przyzwyczailam sie przed 8 miesiecy to pewnie to nie nastapi juz:)
Zima straszna. Snieg pada na calego i jest peknie:) My wybieramy sie wieczorkiem na urodziny kolezanki (jesli M. odzyska forme). Troszke poostatkujemy. A Wy gdzie dzis imprezujecie??:)
Kurcze moj pies dorwal sie do karmy i zjadl chyba z pol worka i teraz wymiotuje. Mam nadzieje, ze mu nic nie bedzie.
Asia 100 lat!! dla Szymusia!
Milego dnia!

Heronek a ty co stosowałaś na te placki??

K_arolajna to daj znac co ci przespisze i jaka diagnoza:) ja już państwowo nie pójde!!

Nessia ja dopiero po 5 miesiącach po ospie widze ze zaczynają blednąć i sie ładnie zabliźniać wiec jeszcze Oleńka ma czas:)

heronek jak to 9 tydzien???:szok:

Heronek a ty co stosowałaś na te placki??

K_arolajna to daj znac co ci przespisze i jaka diagnoza:) ja już państwowo nie pójde!!

Nessia ja dopiero po 5 miesiącach po ospie widze ze zaczynają blednąć i sie ładnie zabliźniać wiec jeszcze Oleńka ma czas:)

heronek 9tg @? no to chyba coś nie tak, idz kobieto do lekarza bo sie wykonczysz hemogolobina Ci spadnie
nie mam dzis imienin halo ;-)
no tak, 9 tydzien, pewnie dlatego zwykle przeziebienie mnie powalilo....ale bylam u lekarza po 4tyg, i mi powiedziala, ze to normalne....
za tydzien w sobote mam wizyte, wiec zobaczymy co mi powiedza tym razem....

na placki mielismy zwykly clotrimazol z hydrocortizonem, wiec sterydami, ale pomoga

Marciaa to kto ma imieniny? sama pisalas, ze dzis imieninowo....;-)

pradziadek Klemens i moja kuzynka ma urodzinki;-)
nie chce mi sie jechac w ogole urodziny na 17 wiec nie wiem jak do Klemiego dojedziemy ;-)
kupilam w rossmanie herbatke teekane iris cream boskaaa

Marcia- dziewczyny tak na zapas ;):-D
Alan -urzadza sobie drzemke- ja juz zrobilam pranie aby wywiesic , obiadek prawie gotowy;-)
Na dworze zimno, ale bez sniegu, a M napalil nam wpiecu -pierwszy raz rano :-p,ale jest w domu super, tak cieplutko ze nawe sie nie chce na spacer :-p,nawet Alan usnsal po 2 h nie spania - toz to u niego swieto :-Dale mamy chyba ze 25- 26 stopni -wiem ze to niezdrowo ale coz poradze ja z tych cieplolubnych i chyba powinnam w Afryce mieszkac ;)
o juz po drzemce - zawsze go budze klawiatura :-p
Heronek- ja po 2 tyg juz bym panikowala i byla u lekarza a co mowic 9 :szok:

wow jak cudnie śnieżek sypie za oknem !!! uśmiecham się od rana z tego tytułu :)

Ja też wczoraj dostałam @ ... pierwszy od ..hmmm ... półtora roku ;D

Antko w wózeczku ululany - w nocy jakieś 2/3 pobudki z różnych powodów - ale mamy sukces - już 2 "ładne" kupki co oznacza, że już jesteśmy wyleczeni :) jupi!

W tle leci "skąpiec" z Luisem de Funesem - uwielbiam tego aktora ... mistrz ! Zatem herbatka i film ... aż się Antoni zbudzi.

Wieczorkiem mamy party u Sisi pt. "czarownice i czarodzieje" ... szukam inspiracji, jakieś pomysły cd stylizacji ? Miotła obowiązkowa ...

Dzień dobry:)
ale mieliśmy ciężką nockę : Julka katar i nie mogła spać a Pola ząb i też dawała popalić, wzięłam małą do nas do łóżka o4 rano pospała do 6 i pobudka ale udało mi się ją poprzytulać i pospała do 7:40. a ja o 8 pojechał z koleżanką kupic prezenty na mikołaja dzieciakom do szkoły. zrobiłyśmy paki gigant za 20 zł z 2 zabawkami :) ale jesteśmy ekonomiczne :)
i miałam słuchajcie wypadek: wysiadam z samochodu i sru nogi się rozjechały i potłukłam sobie dooopkę :(
ślisko na drogach okropnie bo pada deszcz ze śniegiem i w locie to marznie :(

Asia 100 lat i buziaki dla Szymka *)

heronek 9 tydzień @ kobieto zmień lekarza, bo to nie jest normalne, 9 dni tak ale tygodni ?????

a u mnie dziś M w domu rządzi: zrobił już obiad, odkurzył mieszkanie, w kominku posprzątał więc się szybciutko już rozpala :) teraz poszedł posypać podjazd solą cobym się nie zabiła :)

miłej soboty :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry