reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Kurcze ja dopiero skończyłam łazienke sprzątać, mała nie mogła dzisiaj usnąć i zamiast podgonić w przygotowaniach to trzeba było chusiać :tak:
Jutro zostało jeszcze troszke do zrobienia i 2 wigilie do odchaczenia więc nie wiem czy uda mi się zajżeć na forum.

Kochane marcóweczki życze Wam, Dzieciaczkom i Waszym Rodzinom zdrowych, wesołych, pogodnych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia.

Spokojnych snów życze.

Moim e-przyjaciółkom i ich rodzinom, pragnę złożyć szczere życzenia ciepłych, pięknych, rodzinnych, wesołych, pełnych wzruszeń, zdrowych, tłocznych, uśmiechniętych, wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia :-)
wesolych_swiat_459.png.jpg

Witam się na chwilkę o porze duchów.:-D
Ja dziś nóg nie czuję ale wszystko wykonane, jutro ostatnie porządki i można świętować.:-D
Marcia Ja jakbym chciała z Marcelkiem zaczekać z obcinaniem do roczku to niezłego hipisa miałabym w domu.:-D A i tak był już podcinany latem. Fryzjerka mówiła że jeszcze 9 miesięcznego dziecka z taką ilością włosów nie widziała.:-D

DZIEWCZYNKI KOCHANE ŻYCZĘ WAM CUDOWNYCH CHWIL SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH, GDYŻ PAMIĘTAJMY ŻE W CAŁEJ TEJ BIEGANINIE TO RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA A NASZE DZIECIĄTKA SĄ NAJCUDOWNIEJSZYM DAREM JAKI MOGŁYŚMY OTRZYMAĆ, UŚMIECHU NA KAŻDY DZIEŃ I PEŁNYCH BRZUSZKÓW:-)

Zobacz załącznik 311639

Ostatnia edycja:
Witajcie świątecznie.
Ja mam juz zepsuty humor :confused: sebek wrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie ma juz sil do niego. Ledwo oczy otworzy to leje krystiana , od rana musze łazić wkur*** :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze na dodatek boli mnie ucho.

Lece cos robic, bo jeszcze barszcz musze ugotowac i kompot ale kompot juz sie robi.

MIlego dnia i wieczorku kochane:tak:

Kochane marcóweczki życzę Wam Wesołych Świąt, miłości, zdrówka, spełnienia marzeń :)

Wczoraj przyleciała moja siostra z mężem i odbierałam ich z lotniska. Potem jedliśmy obiadek u nas i powiedzieliśmy im o ciązy. Siostra oczywiście się ucieszyła, że bedzie podwójną ciocią. Oni też mieli nowinę. ZOSTANĘ CIOCIĄ!!!
Siostra jest w 7 tyg. ciąży. Taka jestem szczęśliwa :-):-):-)

Załączniki

• 1266.jpg
    1266.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Kochane marcóweczki życzę Wam Wesołych Świąt, miłości, zdrówka, spełnienia marzeń :)

Wczoraj przyleciała moja siostra z mężem i odbierałam ich z lotniska. Potem jedliśmy obiadek u nas i powiedzieliśmy im o ciązy. Siostra oczywiście się ucieszyła, że bedzie podwójną ciocią. Oni też mieli nowinę. ZOSTANĘ CIOCIĄ!!!
Siostra jest w 7 tyg. ciąży. Taka jestem szczęśliwa :-):-):-)
o ja Cie !! ale super !!!! ja tez chodzilam w ciazy razem z siostra urodzila dzien po mnie ale to bylo przy sebku

Do góry