reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SPĘDZONYCH W ATMOSFERZE MIŁOŚCI I RODZINNEGO CIEPŁA

Ps. nie przemęczajcie sie w kuchni :sorry2:
Ja gotowałam pierwszy raz kompot z suszu. Z internetu znalazłam fajny przepis. Dodaje sie plaster cytryny i ten susz sie z cytryną zalewa sie zimną wodą na 3 godzinki, dodaje cynamonu ze 3 szczypty i gotuje się 30 minut. Jak dla mnie to o niebo lepsze niz ten co zawsze u mnie mama gotuje :-p

Ja jeszcze w robocie siedze, czekamy aż nas puszcza, a mąż z dziećmi w domu czeka na mamusie :)

reklama
Kachane Witajcie! Wpadam dosłownie na moment - wiadomo szalony dzień!;-) Muszę Was wszystkie mocno wyściskać i wycałować światecznie !!! Życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego naj na te Święta - wielu pięknych niezapomnianych chwil, uśmiechu na twarzy i prawdziwie rodzinnej atmosfery przy świątecznym stole! CAŁUSKI!!!

to są wyjątkowe Święta bo z naszymi kochanymi dziecmiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rok temu pływały w brzuszkach... łezka się w oku kręci
Szkoda, ze nie mozemy podzielić się opłatkiem
Ramari ale jaja u Was :) Fajnie i gratulujemy siostrze!!
u nas spokojnie Niko spi ostatnie ryby sie pieką wsio gotowe nic tylko czekać na Wigilie

Kochane,
życzę Wam żeby te Święta upłynęły Wam w spokoju i rodzinnym cieple,żeby Mikołaj okazał się chojny,no ale przede wszystkim dużo miłości i zdrowia moje drogie:)
Buziaczki dla bąbelków, tak jak Marcia napisała aż się łza w oku kręci jak pomyśli się że te maluchy rok temu mieszkały w naszych brzuszkach:''''''''''eh a teraz już takie duże:)
ramari-gratulacje dla siostry,ale macie super święta:(

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SPĘDZONYCH W ATMOSFERZE MIŁOŚCI I RODZINNEGO CIEPŁA

Ps. nie przemęczajcie sie w kuchni :sorry2:
Ja gotowałam pierwszy raz kompot z suszu. Z internetu znalazłam fajny przepis. Dodaje sie plaster cytryny i ten susz sie z cytryną zalewa sie zimną wodą na 3 godzinki, dodaje cynamonu ze 3 szczypty i gotuje się 30 minut. Jak dla mnie to o niebo lepsze niz ten co zawsze u mnie mama gotuje :-p

Ja jeszcze w robocie siedze, czekamy aż nas puszcza, a mąż z dziećmi w domu czeka na mamusie :)
jak lubisz goździki to dodaj jeszcze kilka będzie jeszcze bardziej super

witajcie dziewczynki!:-)
tez chcialabym pozyczyc wam kochane zdrowych i wesolych;-)

u nas tez ostatnie przygotowania, facetow wywalilysmy na spacer z dzidziolkiem a z mama ostatnie sprzatanko itp. ja dostalam okres:-( ale daje rade, juz nawwet nie boli po nurofenie;-) a juz myslalam zemoze bede kolejna zafasolkowana he he ale nie jeszcze nie teraz, a spoznil sie z tydzien...

jeszcze raz samych radosnych chwil, spokoju i duuuzo radosci, buziaczki!!:tak:

ramari cudowna wiadomosc gratulacje dla siostry!!!

Ja wlasnie wrocilam od taty, zawiozłam mu wielki kosz smakolykow i preznt. Nie chcial tu na wigilie przyjechac :( wiec jutro z rana cala rodzinka jedziemy tam z obiadkiem :)

Lece sie szykowac.Mam zamiar zaskoczyc rodzinke moja nowa sukienka :) i zmiana image:) lece !!!!

KOCHANE JESZCZE RAZ BUZIACZKI!!!

reklama
Do góry