reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej ho:-) Witam się świątecznie:-)Mamy za sobą już drugą nieciekawą nockę - parę pobudek z płaczem, pojękiwania, wiercenie itp - może ząbek jakiś daje o sobie znać? Wigilia przebiegła nam miło - jedzonko pycha, atmosfera ok, a dziś powtórka z rozrywki przed nami - tylko potrawy inne he he;-)Franuś jakoś średnio był zainteresowany prezentami - nadal ciekawsze były kable, piloty itp:sorry2:Przez moją nieuwagę przyciął sobie paluszek w jeździku lwie i potem omijał go szerokim łukiem:zawstydzona/y:Mam nadzieję, że w końcu się do niego przekona...
Miłego rodzinnego dnia Wam życze:-)

reklama
witam się i ja.

u nas też standard kilka pobudek w nocy, raz na jedzenie a reszta sama niewiem na co, marudzi, trzeba go przełożyć bo pozycje ma nieziemskie i wtedy jak się obudzi nagle mu niewygodnie.

wigilia udana, jasiu zachwycony stoliczkiem, teraz jak wstaje może sobie śmiało przy nim stać i się bawić, teście zachwyceni prezentami, było miło, dziś część dalsza u teściów a jutro u moich rodziców.

dziś wystawimy kojec do pokoju, to jest obłęd z tym wstawaniem wszędzie gdzie popadnie, na sekundę nie można go spuścić z oka, po prostu wszędzie wstaje i wtedy się puszcza i bach leci, a kask jest dosyć drogi oglądałam na allegro, mam nadzieję że bunt na kojec nie zrobi, a nam da trochę odpoczynku.

dziewczyny wesołego dalszego świętowania :) ucztowania :))))

Witajcie w I dzień Świąt
U nas nocka ok o 7 malego wziełam do nas i tak do 8 drzemaliśmy:-)
Wigilie wszystkie super. Niko jakies szału nie miał na zabawki ale podoba mu się krokodyl, chuck i szczekajacy piesek ;-) W ogole moja mama byla gwiazdorem jaja jak nie wiem...Z moim Ł. dostlaiśmy rózgę ( w formie drewnianej kopystki-bolało ;-) ) za wyprowadzkę jego he he ale Nikuś pochwały zgarnął :)) fotorelacja jutro ha ha :)
dzisiaj teściowie wpadają i znajomi i się bawimy :-)
Wczoraj pogoda nam nie dopisała i lało jak z cebra ale dzisiaj napadało i jest klimacik :-) Zaraz sniadanko i jak Niko sie obudzi uciekamy na swiateczny spacerek na sanki:))))
udanego dnia !!

witajcie kochane:-)
u nas tez fajnie minela wigilia, pawelek rozpakowywal prezenty:-D, potem moze wrzuce filmik jak rozpakowywal klocki, super udany prezent:-) musze znalezc kabel do aparatu
hehe
ale zastanawiam sie nad tym czy pawelek nie bedzie spal juz tylko raz dziennie bo straszny problem z jego usypianiem, wczoraj zasnal ok 23, ale wczesniej spal prawie 3h od 15 do przed 18, a rano jedna drzemka tylko 30 minut a usypianie trwalo ponad godzine

mamy starszych dzieciaczkow: kiedy wasze dzieci zaczely spac tylko 1 raz dziennie? u nas chyba ten moment, jak na razie pobudka o 6 i jeszcze wcale chce spania;-) no coz zobaczymy jak to bedzie... na spacer na razie nie da sie isc bo pada snieg z deszczem wiec bawimy sie razem;-)

a chccialam wam jeszcze powiedziec ze wysypka pawelkowi calkowicie zniknela:-) super!

zycze wam wszyskim udanych swiat:tak::-)

Ostatnia edycja:
Witam! U nas tez wigilia udana. Najadlam sie jak nie wiem:) Ola byla mega grzeczna i zainteresowana wszystkim. Siedziala z nami przy stole i spiewala koledy, oczywiscie po swojemu:p Dzis zapowiada sie kolejna imprezka, nasza drewniana rocznica:)
Zycze Wszystkim smacznego dnia:)

u nas również ok, szybko, ale Alan grzeczniutki- jak nie on ;)
Zjadał wsio to co my oczywiście w mniejszych ilościach - nawet kapuśniak pił ;) zabawki chyba trafione , bawi sie jak narazie ;), a my dostalismy krajalnice ;) , to co my kupilismy ronież innym się podobało. Nietypowo był mikołaj , którego wcale się nie bał a wrecz siedzial na kolanach i ciagnal za czapke, jak zdaze to zaraz wrzuce kilka fotek z ostatnich dni. A teraz moj łobuz spi w sankach ;) usnal jak go wozili ;)

mamy starszych dzieciaczkow: kiedy wasze dzieci zaczely spac tylko 1 raz dziennie? u nas chyba ten moment, jak na razie pobudka o 6 i jeszcze wcale chce spania;-) no coz zobaczymy jak to bedzie... na spacer na razie nie da sie isc bo pada snieg z deszczem wiec bawimy sie razem;-)
Karol miał rok i 5 miesięcy. Pamiętam, bo go przestawiłam na wakacjach :)

Witajcie kochane.

U nas w miare. Szczegóły na Top secret. Sebi pojechal z dziadkiem do wujka i ciotki na obiad a K i drugi K - maz i krystianek śpią, zaraz do nas ma wpasc kuzynka Kamila, mialam robic obiad ale powiedziala ze nie chce im sie za bardzo jesc i zebym klopotu nie robila. Jedzonka zostalo tyle ze sie w glowie nie miesci. K mnie troche wkurzał, ale to norma.
K aralajna - moi chlopcy bardzo wczesnie zaczeli spac 1 raz dziennie Krysti juz jakies 3 miesiące spi tylko raz w dzień. Ale za to potem wieczorem usypia o 18 - 19. Mi takie cos odpowiada bo jak pojde na studia to bede miala czas na nauke wieczorami. Dzieci to indywidualnosc kazde robi jak mu pasuje.

Milego 1 dnia świąt babeczki.

Lece myć głowe

My (tzn ja i Adaś) wstaliśmy dzisiaj o 9:20, a Karol z tatą jeszcze później :szok:. Adaś się wcześniej obudził, nie wiem o której (było ciemno, ale pewnie to już było rano) i się kręcił dość długo, aż w końcu zasnął i tak pospaliśmy. Karolek biedny ma zapalenie ucha znów, ma gorączkę i słabo słyszy :-(. A poza tym nic nie je :-(. Bierze antybiotyk od wczoraj.

reklama
pawelek zasnal dzis o 12:szok: i spi do teraz wiec tez podejrzewam przestawienie:tak:
czarnuszka jasne mi tez to odpowiada:tak:,wczoraj do 23 masakra byla he he

u nas zaraz obiadek
potem idziemy w odwiedziny do siostry i jej rodzinki

blu zdrowka dla karolka,bidulek

Do góry