Tabasia jak ok 6-7 tc zaczęłam brać luteinę...w 8-9tc poszłam do innego lekarza i usłyszałam, że progesteron w zasadzie nie pomaga podtrzymać ciąży (tu usłyszałam cały wykład wyjaśniający), ale jak to ten lekarz stwierdził "przepiszę ci jeszcze te luteinę, żebyś mi potem nie mówiła, że ci nic nie dałem"...potem w "Oczekiwaniu na dziecko" przeczytałam, że progesteron już nie jest zalecany na podtrzymanie ciąży i, że w zasadzie lepiej go nie brać - Tak jak piszę ja brałam, nie wiem czy dzięki temu donosiłam ciążę czy nie...ciężko doradzić...moja mama brała całą ciążę i jestem cała i zdrowa. W zasadzie z lekarzem się raczej nie dyskutuje, ale co zrobić jak każdy lekarz co innego radzi...
polusia nesia najlepsze życzenia z okazji rocznic! Wielu kolejnych lat razem - w szczęściu!
polusia też dostałam książki nigelli lowson - " Nigella świątecznie" i "Nigella gryzie"
yra gratulacje!
ionka współczuję, macie już te wodę?
blu zdrowia dla Karolka!
frotka oj współczuję tych przeżyć na drodze, u nas też istne lodowisko - zabić się można idąc!
Witajcie! Święta, Święta i zaraz będzie już po...My dziś ruszamy do teściów. Wczoraj byliśmy u moich rodziców. Dostaliśmy mega dużo jedzonka na wynos, a w domu okazało się, że duży pojemnik sałatki się otworzył w torbie i całość wyleciała oblepiając wszystko co było w torbie - ale miałam sprzątania! Franuś też popróbował dań świątecznych: łosoś z patelni, pasztet, sernik

Dzisiejsza nocka w miarę tzn od 20 do ok 23 było kilka pobudek, ale potem spał ładnie do 7.30

Miłego dalszego świętowania:-)