reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie swiatecznie!!!

U nas ciche i spokojne swieta byly, jak to z dala od rodziny, dobrze, ze jest internet i telefon...Redan w wigiliue zjadl troche ryby po grecku i zwymiotowal zaraz...cos nie teges to moje gotowanie mi wychodzi...
Prezenty super. Tylko te nocki sa koszmarne, nawet w swieta Mlody nie da nam odpoczac...Ale dzisiaj za to moja siostra dala mi najlepszy prezent, zostala z Redankiem, a my z M wybylismy do kina na "Little Fockers". Jak dawno w kinie nie bylam....super, ale telefon trzymalam na kolanie...hehehehe

yra gratulacje zebolka!

polusia nesiaa wszystkiego naj z okazji rocznic!!!!

blu zdrowka dla Karolka!!!

ionka to rzeczywiscie swieta do zapamietania!mam nadzieje woda juz jest...

frotka alez swieta w drodze mieliscie...

Milego swietowania!!!

reklama
Witam!
My wrocilismy z obiadku u mojej mamy i teraz odpoczywamy sami w domu. Swieta udane ale za szybko minely niestety:(
Ionka wspolczuje awarii:( Oby szybko wszystko naprawili!
Frotka u nas tez taka pogoda:( Szkoda, ze tyle czasu spedziliscie w drodze.

Milego wieczoru!

Hej świątecznie:)zaglądam bo zmuszona byłam sprawdzić przepis na bułki.Zostalismy bez pieczywa,myślałam ,że wiecej było w zamrażarce.
Polusia i nesiaa gratuluję pięknych rocznic i prezentów:)Blu zdrówka dla Karolka!
Ionka tez miałas przeboje w swięta, nie zazdroszczę:(
Yra gratuluje zebulka raz jeszcze:)Też odkryłam szóstego zęba,dzisi prawą górną dwójkę:)
Dołączam do miłosniczek książek:) Niestety nie dostałam ani jednej za to obdarowałam dzieci i bliskich:)Miłego świątecznego wieczorku:)

hej :-)

Witam sie po swietach ciezsza zapewno o kilka kg.
Dopchnelam sie piwem , czekolada i chipsami, jutro spowrotem dieta.
Mysle nad Dukanem, bo kolezanka zastosowala i efekt jest swietny ! Zobaczymy.

Buziaczki dla Was, a teraz lece sie kapac i do lozka. :-)

witajcie wieczorkiem;-)

my z pawelkiem zostalismy u moich rodzciow,m wrocil do domku dzis, przyjedzie na sylwestra, mlody spi, system jednej drzemki sprawdza sie:tak:, choc zab daje o sobie znac i dzis w nocy bylo godzinne niespanie, ale dalismy rade, u nas straaasznie mrozno, a jeszcze musialam teraz z tata jechac do lasu bo odwozil babcie i zgubil tel w zaspie jak stanal za potrzeba, na szczescie znalezlismy ;-)

problem tylko w tym ze znow mamy wysypke i nie wiem skad:-(, czy od wczorajszej zupki z pomidorkiem czy od dzisiejszej wedlinki bo mowilam m zeby mu nie dawal, ale to jak grochem o sciane...:wściekła/y:od kaszki jablkowej chyba nie a nic nowego nie dostawal ech,szkoda gadac z tym naszym biednym malym alergikiem

ionka
z ta woda to wspolczuje, jak dajecie rade? basen dobry pomysl,a moze juz woda jest?

hejka
tyle przygotowan i juz po...
szkoda
my dopiero co wrocilismy od znajomych. juz padam. chaos totalny w te 3 dni ale było super miło wesoło :)
mlody sie kapie dopiero! ale co tam dostał warsztacik i bedziemy sie bawic do upadłego ;)

Święta świeta i po świętach:) dobrze bo też pare kg przybedzie - mama wałowke przywiozła i teściówka tez wyprwake nam dała!! a juz 3 kg było mniej niz sprzed ciąży!!!:) ale wszytko elegancko sie udało - a stresa mialam ...nawet noga złamana K nie popsula nam świąt:D

Karolajna u nas na bank pomidor uczula i nawet jak ja zjem to Gabek od razu ma placki-teraz czysta buzka i uważam na pomidory-dzis podalam morele i zobazcymy co ona na to:)

Polusia , Nesiaa wszystkiego naj z okazji drewnianych rocznic!!!!

Blu zdrowka dla Karolka!!!

Ionka wspólczuje kochana-ja nie nawidze cos planowac a potem odwoływac..święta nie tylko wyjątkowe dzięki Ol ale i z przebojami:D

jest woda!! :-D jest radosc!! :-D

och, jak przyjemnie jest pójść sie wysikać i spuścić wodę ;-) i ręce umyć normalnie ;-)
pozmywać.
ech ;-)

z tego powodu, że trzeba było oszczędzać wodę, moi panowie cały dzień pili piwo (nie ma to jak dobra wymówka) hehe ;-)

byliśmy jednak my u znajomych, a nie oni u nas- ze zrozumiałych powodów. Ol była bardzo onieśmielona i pierwsze pol godziny minęło na uspakajaniu, że mama i tata jej nie zostawią. potem już ok, koleżanki (znajomi mają córkę o miesiąc starszą) bawiły się równolegle :-)

a teraz z tej radości, że jest woda popijam sobie whiskey z colą i limonką :-)

reklama
Dzień Dobry:-) No i już po Świętach! Ale to szybko zleciało:zawstydzona/y:Tak się cieszę na ten właśnie rozpoczynajączy się tydzień bo M ma urlop i w końcu będę odciążona!Super:tak:Dziś na 12 idę do kosmetyczki, a wracając zrobię małe zakupki. Muszę też pomyśleć o prezencie dla moich rodziców bo za kilka dni mają 30 rocznicę ślubu:tak:Franko właśnie drzemkuje z tatą, nockę ładnie przespał, śniadanko zjadło, więc tylko sie cieszyć:tak:
Miłego dnia:-)
ionka super, że już jest ta nieszczęsna woda!

Do góry