reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzisiaj miałam dziwny apetyt jadłam sledzie i słodkie naraz.A tak jak pisałam kreci mi sie w głowie mam wrazliwsze sutki.Zrobie test,bo tez jestem ciekawa.A gdyby była fasolka to bysmy z M sie cieszyli:)
Madzia zrob test, moze dolaczysz do zafasolkowanych marcoweczek:) Zycze aby bylo po Waszej mysli!

Witajcie

U nas ostatnio same problemy :-( Dlatego jakoś nie mam ani siły, ani weny, żeby pisać częściej. Wybaczcie, że nikomu nic nie odpiszę. Postaram się poprawić w najbliższym czasie.

Dobrej nocy!
[/CENTER]
Asia co sie dzieje? Glowka do gory, nie zamartwiaj sie! Przytul sie do synka, poglaskaj brzuszek napewno humor sie poprawi!

reklama
Dzięki dziewczyny. Ze zdrowiem w porządku. Już to siedzi we mnie od bardzo długiego czasu, ale po prostu jest mi głupio Wam o tym wszystkim pisać. Mamy straszne problem z moim bratem, ale jest mi po prostu wstyd o tym mówić. Jestem już tak wykończona psychicznie, ciągle ryczę i boję się, że te moje nerwy źle wpłyną na moje maleństwo.

Asia może top secret pomoże. nie ma się co wstydzić, mój tata zawsze mi mówi że wstyd to kraść i z dupy spaść- przepraszam za wulgaryzm

Madzia daj znac czy to fasolka daje znaki o sobie, czy cosik innego, mam nadzieję, że bedzie po Twojej myśli, a jakby co to mężowi każesz ostac w kraju?

reklama
Ja Ciebie Madzia rozumiem! Moj M tez ciagle wyjezdza, ciezko nam osobno. Przed ciaza bylam z nim prawie 7 lat w anglii ale nie moglabym tam mieszkac. Polska mimo wszystko to moj dom, tu sa bliscy i znajomi.

Do góry