reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja się chyba bym nawet nie zastanawiała, bartuś miałby tatę na co dzień, ty pomoc męża no i przede wszystkim męża. a do rodzinki co jakiś czas byście mogli przyjeżdżać, no ale to wasza decyzja, ja napewno na odległość tak bym nie chciała żyć i robiłabym wszystko aby być razem.

reklama
patriotka z Ciebie madzia fajnie. Ja tam chyba bym mogła zreszta jestem w tym samym kraju tylko w innym miescie a i tak z dala od swoich znajomych i swojej rodziny, ale z mężem, to dla mnie priorytet rodzina razem, no i nie wyobrazam sobie życ bez meza a Elena bez taty. Mż ja od dziś Heronek i juz jest cięzko - od rana chce mi sie jesc, jak nigdy

hej dziewoje :)
wszystkiego najlepszego w nowym roku, duzo zdrowia dla Was, bliskich i maluchow oczywiscie, samych wesolych dni i jeszcze raz pieniedzy:)

my spedzilismy sylwestra bez Frania, byl u dziedkow. My sobie posiedzielismy ze znajomymi, odpoczelismy troche tzn dluzej pospalismy i zatesklnilismy za Franulem. Dziadkowie przeszczesliwi, ze Franio byl z nimi, spal slodko i nawet jednego oka nie otworzyl jak strzelali, dopiero jak przestali to sie obudzil na mleko;) Franio jak poszedl do dziadkow, to byl przeszczesliwy, az piszczal z radosci, ze moze sie z nimi pobawic, wieczorem zaslal u nich bez problemu, wiec z czystym sumieniem go zostawilismy:)
yra wszystkie Franie to fajne chlopaki, ale licz sie z tym, ze bedzie z niego niezly łobuziak :D
madzia trzymam kciuki za wynik testu:)
asia mniej nerwow kochana, dbaj o swoja pocieche w brzuszku

ja spisalam przed chwila swoje postanowienia noworoczne, oby sie udalo je zrealizowac;)

reklama
Witam!
DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU A CO NAJWAŻNIEJSZE DUŻO ZDRÓWKA :tak::tak::tak:!

My po świątach oprócz prezentów mamy jeszcze okropną wysypke prawie na całym ciele... ech albo śledzie albo czekolada- mamusi pazerność wyszłą!No cóż teraz sie oczyścimy...
Zawaliłam też próbę odstawienia małej od cyśka... rety jakie to trudne przy tak małym dziecku... Macie może jakąś radę - Pomocy:szok:!
Lecę teraz troszkę poprasować bo przez święta troszkę się nazbierało !!!
A i wyszły nam 2 kolejne ząbki w czasie Świąt !!!

Ostatnia edycja:
Do góry