reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Madzia uff że to nic groźnego - kurujcie się :)

a my po spacerku - ale wieje jak w kieleckim na dworcu :) teraz zjadła drugie danie obiadku i próbuje sobie zasnąć słyszę że już śpiewa :)

a mnie przyszły firanki co zamawiałam na allegro i powiem Wam że jestem mega zadowolona :) teraz tylko powiesić i okienka jak nowe :)

reklama
A moje spi juz 1,5 godziny takze dobrze,jak wstanie dostanie deserek.Mam nadzieje ze pomoze i ze bedziem sie cieszyc zdrowiem i wkoncu na spacerki wychodzic.

jezuuuuu ale jestem padnięta.

niespełna 2 letnie bliźniaki chłopaki, dziewczynka 4 letnia i jasiu to normalnie wymiękłam. padam. jasia położyłam choć wiem , że raczej nie zaśnie ale normalnie muszę trochę odetchnąć. mówię wam cyrk.

my wrocili:-) fajnie bylo powspominac stare czasy:)
Nikos padl kucze moglby wstac tak za 40 min to bym poszla na spacerek jeszcze raz w kolo domku by sobie potuptal :)
Niki lubi koty bardziej niz psy tak sie u kolezanki ganial za nim z hej ale jak kot podchodzil to w nogi i do mnie na rece:-D

Witam sie i ja.Wyspana ze nie wiem co.Moj maly od dawna przespal cala noc.Zdziwiona obudzilam sie o 6:30 ze juz rano a ja taka wyspana.Moj niunio grzecznie spi,no to jeszcze dolezalam do 7 a Maks do 7:30.
Wczoraj bylismy u lekarki i mial dwie szczepionki i pobrala mu krew na badania na anemie i testy alergologiczne.Wyniki dopiero w przyszly wtorek.Smialam sie dzis z mama ze pewnie ta zla krew mu pobrali stad ten dobry sen.
Zawiozlam o 8 dzieci do szkoly i co moj maly o 8:30 znowu padl po drodze i spi do teraz(1,5h) tylko go do lozeczka przelozylam.
Dzis u nas slonecznie chodz zimny wiaterek i tylko 0 stopni,ale jak sie zbudzi idziemy na spacer bo potem dzieci wczesnie ze szkoly wracaja i godzina spacerku przepadnie.A ja teraz wcinam sniadanko i popijam herbatke bo kawka z ranka byla.Wogole dzis jestem jak nowonarodzona nie wiem czy to to wyspanie czy wiosna w powietrzu.Wogole jak sie obudzilam to za oknem ptaszki koncert mi urzadzily wiec wiosna w powietrzu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry