reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas tak wieje ze zaluje ze wyszlam, przewialo mnie i znow gardlo boli echh, jak jutro nie bedzie lepiej zostajemy w domu, mam nadzieje ze maly nic nie zlapie

potem bylam u sasiadki, dzieci szalaly a teraz deserek maluch bedzie jadl

myszowata ja nic takiego nie dostalam ;-)

reklama
myszowata ja też nie może Wasz pediatra Was zgłosił. ja tak mam z Julką że jesteśmy w programie szczepienia na ospę, zaczęliśmy jak miała trochę więcej niż rok i do teraz jesteśmy w nim

yra wpływ żywienia na zdrowie

Wylosowali nas podobno z bazy pesel - już dzwoniłam, że się nie zgadzam...bardzo próbowali mnie jednak przekonać...

ja tez nic nie dostalam:)

Maly spi ale troche chce mu zmienic dzien bo niebawem o 18 to jeszcze widno bedzie i potem bedzie mi o 4 wstawal.Takze usnal bez flaszki a zawsze dostawal z kacha na noc.Jak sie obudzi to go wezme pobawie z 30 min i dostanie kache i do wyra.Finalnie mysle ,ze o 20 bedzie nynal juz na noc,bo dobijaja mnie te wedrowki ludow do nieggo w nocy.Ilez mozna> O 4 juz jest glodny.A od 2 dni od 6 juz buszuje maskara.

Witam się!
U nas piękny dzionek był więc dużo spacerowałyśmy. Zaraz idziemy się kompciać, kaszka na dobranoc i łóżeczko:) Jutro rano jedziemy do babci na pączki. Już mi ślinka cieknie:)
Przeczytałam Was ale nei jestem w stanie odpowiedzieć bo już nie pamiętam.
Madzia cieszę się, że Was nie zostawili w szpitalu. Oby Bartuś był już zdrowiutki!!
Ja to pismo też dostałam.

moniczko przecież to trzeba się radować ! Głupolu ! Już cały roczek Pawełek na świecie jest :)))

polusiu proszę bardzo :))) życzenia autorskie specjalnie dla Poli :)

Ja też już prawie wszystkie karteczki wysłałam ... tylko Franio i Niko później :-)

Każda karteczka jest inna, jedne mają biedrony inne laleczki a jeszcze inne kwiatki przyklejone itd :-) :-) :-)

Szybka kawa i na basen ! :D

Ostatnia edycja:
myszowata ja nie dostałam
yra miałaś sajgon jednym słowem :-)
Monia ja Ci się nie dziwie. Jutro pewnie będę robić to samo. Ten rok tak szybko zleciał, czas wogóle za szybko płynie...

A ja się troszkę wyżaliłam na TS

reklama
monia tak jak n&h piszę - cieszyć się trzeba, że Pawełek zdrów, że ładnie rośnie!
niesiaa i co zamierzasz w związku z tymi badaniami?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry