• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moje Słoneczko lula juz padło po 20 i pewnie znowu pobudka o 6.30,ale to nic damy rade za to całą noc spi,oby tak dalej.

Moni ja tez płakałam i prosiłam o lepsze zdrówko dla synusia!Czas leci i Nasze Skarbki rosną:)

reklama
Hej kochane moje!

Marcelek bardzo dziękuje Polusi, mamie Asi i siostrzyczce Julce za śliczną karteczkę, ale był płacz jak mu ją w końcu odebrałam bo tak się bawił sznureczkiem ale bałam się że podrze.
Ślicznie dziękujemy również Antoniemu i mamie Maji za cudną karteczkę z żyrafką i specjalne życzenia, uśmiałam się z tych włosków, ale co prawda to prawda, Marcel żyrafkę probował oderwać ale nie dałam;-)
Z wypiekami na policzkach Marcelek dziękuje Lilusi i jej siostrzyczce Poli oraz e-wujostwu za przepiękną kartkę. Znaczek "kocham Cię" mówi sam za siebie:-D
Marcelek bardzo dziękuje kumplowi Franusiowi, jego Rodzeństwu i Rodzicom za cudną kartkę z grosikiem, schowany na szczęście:tak:
Frotka pomysł z kartkami był po prostu genialny, mój tato się pyta jak to zrobić żeby otrzymywać tyle przyjemnej korespondencji! A nie tylko rachunki:-D Powodzenia w znalezieniu mieszkanka!

Przepraszam że się nie odzywałam ale powód prosty - brak czasu. U nas wykluwają się trzy zębulce naraz, odpukać mały ślicznie przesypia nocki ale w dzień szybko traci cierpliwość i maruda z niego ale ja pewnie też bym marudziła gdyby wybijały mi sie naraz dwie górne jedynki i dwójka:eek: Tak w ogóle to w fajny okres wchodzą te nasze dzieciaczki, dziś np. kulałam się z Marcelkiem po podłodze, on wspinał się na mnie i ślinił mnie całą czyt. zjadał a ile śmiechu mieliśmy oboje przy tym, fajnie już można się wygłupiać z tymi szkrabami naszymi:-D Przemyślałam wszystko i jednak zaszczepimy Marcelka na pneumokoki, chciałam go zaszczepić jak by szedł do przedszkola ale jakoś mnie strach ogarnął (m.in. przez TS) i zrobimy to już teraz. Zastanawiam się jeszcze nad meningokokami. Człowiek to taki głupi z tymi szczepieniami. Gdyby u nas było tak jak Ionka pisze jako szczepienie podstawowe to nie byłoby problemu a tak to człowiek się zastanawia czy lepiej szczepić czy nie.... ale postanowiliśmy że na pneumo zaszczepimy.
Madzia Bardzo się cieszę że z Bartusiem wszystko dobrze. Niech szybko wraca do pełni zdrówka!
Nesiaa Mnie dopiero teraz olśniło patrząc na Twój profil że moja koleżanka ze studiów pochodzi z Dębicy, może akurat znasz, Dominika ma na imię, nazwiska nie napiszę na forum ogólnym;-)
Aaa dziewczyny bo zapomniałam napisać co do kubeczków, tam w siedzibie siedzi jakaś laska i poinformowała mnie że jedyną formą rabatu jest że w przypadku gdy złoży się zamówienie powyżej 119zł otrzymuje się butelkę antykolkową gratis więc to nas w żaden sposób nas nie urządza:no::-(

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą

Madzia dobrze, że w domku jesteście. Zdrówka dla małego:-)
Monia ja już teraz się wzruszam jak pomyślę, że już niedługo roczek. Ale ten czas zleciał:-)
Yra pełna chata jednym słowem:-), czasem potrzebny taki mały galimatias.

Ale mnie nastraszyłyście z tym porywaniem dzieci:szok: My niestety z małą zawsze chodzimy. nie bardzo mam ją z kim zostawiać.

ja mam rozstrojenie zoladkowe, kurde mowie wam nic przyjemnego, wszyscy twierdza ze to nerwy ale ja sie w ogole nie denerwuje ;-)
raczej myslalam o jakims wirusie:eek:

ajentka to powodzenia z zabkujacym,:tak:
a cos dowiedzialas sie w sprawie kubeczkow?? pytam bo mlody dzis u sasiadki sprobowal ze slomki i nawet nawet:-), taki kubek jest fajny bo butli to on sam sobie nie umie przechylic a tego kubeczka nie trzeba:tak:

u nas jeszcze nie ma spania, skad ten dzieciak ma tyyyle sily:szok:

Wiecie że dni mi sie pomieszały myslałam ze dzisiaj czwartek.Całe szczęscie bo nie mam weny i sił do pieczenia dzisiaj.Milenka była taka absorbująca dzisiaj nic nie mogłam zrobić. Monia ja też juz dzisiaj wspominam jak 5lat temu w szpitalu leżałam z bólami krzyżowymi całą noc:)A rano po 7 odeszły mi wody, rozwarcia brak i cesarka:)Jakby wczoraj:)Ramari Ciebie wspomnienia nie zalewają?Może jutro :)
Yra istne szaleństwo z czwórką:)

Ajentka prawda że cudownie taką pocztę otrzymywać:):):)Nasze dzieci będą miały nie lada pamiatkę w epoce maili i smsów:)
Polka kobitko jesteś niemożliwie kochana:):)Dzisiaj znaleźlismy w skrytce karteczkę urodzinową dla Miłoszka ! Mój synek był bardzo szczęśliwy i spytał od którego bobasa ta ciocia co przysłała karteczkę?:)Czasami pokazuje mu zdjęcia z galerii:):)Dziękujemy:***

Przespanej nocy wszystkim życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Frotka ja już dzisiaj troszkę myślałam, ale u mnie wszystko zaczęło się dopiero 3 marca. Rano odszedł mi czop, a o 16.35 tuliłam swojego skarba :-) Jutro będę płakać jak nic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry