Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dziękujemy serdecznie Oleńce i Franusiowi z rodzinkami za karteczkki !! się wzruszyłam
)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

u mnie w jeleniej gorze w tesco byla taka sytuacja ale na szczecie ochroniarz sie kapnąl i uratowali to dzieckoa co było o tych słoiczkach? bo oczywiście przegapiłam.
a o płaskostopiu na końcówkę trafiłam. Ol siada z podwinietymi nogami bardzo często. z tym, że mi powiedziano, że 90% dzieci tak siada, więc ok??????????????????????????????? zwariowac można.
do tego przeczytałam na onecie o tym, jak jakieś dziecko miało ten poszczepienny uraz czy coś. i wpadło w autyzm.a nas czeka teraz świnka-odra-różyczka. normalnie załamka. co ja mam robić???????? niby to nie jest udowodnione i czytałam o tym, ale przeczytałam tez to i teraz myślę
czytałam też o tym, że w hipermarketach porywaja dzieci. normalnie mama wybiera pomidory, a ktos wyrywa dziecko z wózka, bierze do toalety, daje narkotyk, żeby nie darło się, goli głowę, nakłada perukę, przebiera w inne ubrania i tyle. koszmar
z tego wszystkiego juz nie wiem, co komu. wybaczcie.