reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
frotka wsadziłam go do kojca - pobawił się trochę, potem powywalał mi trochę z szuflad, potem kupka, kubek bebiko junior (jak się cieszę, że on to pije!) i lula...
uff...CISZA!!!:-)

witam i ja

oglądacie DDTVN

było o tych słoiczkach i kaszkach

teraz zawistowski mówi o płaskostopiu, że dziecko nie może siedzieć z nóżkami podwiniętymi pod pupę, muszę tego pilnować bo zdarza się że jaś tak siada.

Yra- jak brzunio i mieszkaniec ?? juz 30 tydzien ! jaaaaaaaa ale zleciało.

Wreszcie wzielismy sobie tv cyfrowa N i wreszcie bede miala ciekawe programy bo do tej pory tylko tvp1 tvp2 i polsat hehe .

brzuszek dobrze rośnie hehe :) franuś jest zupełnie innym mieszkańcem od Jasia - bardziej aktywnym, dużo więcej się rozpycha, kręci itp. :)

i fakt 30 tydzień niewiem kiedy to minęło, 2 miesiące z hakiem i porodówka :)

my mamy z UPC telewizję, jakoś nie wyobrażam sobie mieć podstawowego pakietu :)

a co było o tych słoiczkach? bo oczywiście przegapiłam.
a o płaskostopiu na końcówkę trafiłam. Ol siada z podwinietymi nogami bardzo często. z tym, że mi powiedziano, że 90% dzieci tak siada, więc ok??????????????????????????????? zwariowac można.

do tego przeczytałam na onecie o tym, jak jakieś dziecko miało ten poszczepienny uraz czy coś. i wpadło w autyzm.a nas czeka teraz świnka-odra-różyczka. normalnie załamka. co ja mam robić???????? niby to nie jest udowodnione i czytałam o tym, ale przeczytałam tez to i teraz myślę :baffled:

czytałam też o tym, że w hipermarketach porywaja dzieci. normalnie mama wybiera pomidory, a ktos wyrywa dziecko z wózka, bierze do toalety, daje narkotyk, żeby nie darło się, goli głowę, nakłada perukę, przebiera w inne ubrania i tyle. koszmar :szok:

z tego wszystkiego juz nie wiem, co komu. wybaczcie.

a co było o tych słoiczkach? bo oczywiście przegapiłam.
a o płaskostopiu na końcówkę trafiłam. Ol siada z podwinietymi nogami bardzo często. z tym, że mi powiedziano, że 90% dzieci tak siada, więc ok??????????????????????????????? zwariowac można.

do tego przeczytałam na onecie o tym, jak jakieś dziecko miało ten poszczepienny uraz czy coś. i wpadło w autyzm.a nas czeka teraz świnka-odra-różyczka. normalnie załamka. co ja mam robić???????? niby to nie jest udowodnione i czytałam o tym, ale przeczytałam tez to i teraz myślę :baffled:

czytałam też o tym, że w hipermarketach porywaja dzieci. normalnie mama wybiera pomidory, a ktos wyrywa dziecko z wózka, bierze do toalety, daje narkotyk, żeby nie darło się, goli głowę, nakłada perukę, przebiera w inne ubrania i tyle. koszmar :szok:

z tego wszystkiego juz nie wiem, co komu. wybaczcie.
u mnie w jeleniej gorze w tesco byla taka sytuacja ale na szczecie ochroniarz sie kapnąl i uratowali to dziecko

reklama
ionka takie siedzenie z podwiniętymi nóżkami może grozić płaskostopiem, więc ja teraz będę tego pilnować.

co do słoiczków, wiadomo mówili o MOM i gdyby nie to zastrzeżeń ogólnie by nie mieli, herbatki granulowane ze 100 łyżeczek 97 łyżeczek to SAM CUKIER ! dziś kupię normalne owocowe, różne do parzenia.

kaszki - najlepiej ryżowa zwykła z zmiksowanym owocem, bo co ten owoc musi przejść zanim w proszku trafi do kaszki, nie ma żadnych wartości.

czarnuszka a wózek podwójny nie, my na wszystkie spacery chodzimy razem, mój M ma taką pracę że w dzień jest dużo w nocy, i zawsze wszędzie razem łazimy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry