reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie mamuśki i brzuchatki :-)
Polka zdrówka dla babci i oczywiście czekam na to obiecane zdjęcie.
Madzia mam nadzieje, że u Bartusia lepiej.
k_aralajna a może Ciebie poprostu stres dopadł. Wiesz organizm różnie może reagować. Zdrowiej!
Moni faktycznie nieciekewie z tą waszą malutką. Oby lekarz coś zaradził.
ionka ja myślę, że im wcześniej tym lepiej przenosić dziecko do swojego pokoiku. Przemek od początku spał u siebie, a my na kanapie u niego. Przenieśliśmy się jak miał coś ok 2 m-cy. Teraz zamierzam zrobić tak samo.Dzieciaki razem a my z nimi. Mam nadzieje, że wypali a Radek nie będzie budził Przemka. POwodzenia. Będzie dobrze!
Monia ja też już dzisiaj wspominałam, a jutro to się pewnie popłacze ze szczęścia. Naj dla Pawełka a dla Was dużo radości :-)
neska kurcze jak to te dzieciaki różnie rosną, a brzuch też mam duży, ale co się dziwić. Radzio mnie rozpycha :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wiosennie:) Czy wy też czujecie wiosne w powietrzu?? aż chce się rano wstawać!! Pięknie!!!!

A my tfu tfu zdrowe - codziennie 2 godz spacerki zaliczamy- pieknie się rozwijamy- nie tylko ruchowo ale i intelektulanie - słowa pediatry :-) z waga już sie przywyczaiłam ze jedziemy na 25 centylu:)

Ramari pamiętaj że to pomiary orientacyjne i Raduś nie musi wcale być duży:) i nie myśl o tym bo widze że sobie wkęcasz i trudniej ci będzie rodzić z takim nastawieniem!!
Madzia zdrówka dla Bartusia
K_aralajna kuruj się kochana bo za pare dni Wasz wielki dzień:biggrin2:
Neska ja nic nie widze - chyba aż takiego wielkiego brzucha nie masz;-)
Frotka choroba lokomacyjna u dziecka to udręka- współczuje Milusi i Tobie:-(
Monia pamiętam jak trafiłaś na Inflandzką - chyba Peperke spotkałaś wtedy??:D

Milego dnia

Witajcie:)Karalajna dobrze,że lepiej sie czujesz:)Bierz cos zapobiegawczo wkońcu wielki dzień sie zbliża:)
Polusiu zarażasz robotą ,tez czekam aż glizdeczka pójdzie spać i biorę sie za okna .No i słonko musi na szyby padac zby mi nie marzło przy myciu:)A wieczorem zaczynam zabawę w pieczenie:)Jak zwykle tesciowie wywineli numer i przyjada na urodziny dzień wczesniej :(zeby póżniej to ok ale specjalnie dla nich torta stawiac a dla reszty gosci co ?cholera mnie bierze:(

Witam:)

Nocka ok,Bartus ładnie spał,dzisiaj sie lepiej czuje kaszle ale mniej,ma dobry humor,apetyt,zobaczymy co lekarka powie czy nas zostawią wrazie czego spakowana bede.

Dobrego dnia:)

karalajna zdrówka dla Ciebie!
polka dla Waszej babci też!
madzia dobrze, że Bartuś już dziś lepiej!
dronka tak, ja również wyczuwam wiosnę!
Hej! Nocka u nas ładnie przespana, ale za to teraz godzinę usypiałam Młodego i to bezskutecznie:crazy:Poza tym główka mnie dziś boli...eh
Miłego dnia dla Was:-)

faktycznie moze to i stres, bo normalnie wczoraj w sklepie to nogi sie podemna ugiely i slabo mi sie zrobilo, myslalam ze zemdleje...
ale odpukac dzis lepiej, nawet juz odkurzylam a jak mlody zasnie pomyje podlogi, jutro wieczorem juz jedziemy do rodzicow to zostawie czysty dom :)
okna tez prosza o mycie ale nie wiem czy bede az tak szalec, troche jeszcze chlodnym powietrzem zaciaga haha;-)

madzia powodzenia!!

reklama
Myszowata niewątpliwie przesilenie wiosenne się zbliża ,bo i moja głowa to odczuwa :)Jak Franuś nie chce spać to posadź go niech sie bawi i spróbuj za jakis czas położyc.Jak juz bardzo bedzie marudził, zasnie w dwie minuty.Moja tak sama sobie przestawiła pory snu. Dalej spi dwa razy dziennie ,własnie teraz pierwszy:)
Ramari fajne chłopaki z 3 marca:)wogóle marcowe dzieciaczki są wspaniałe:)
Neska :laugh2::-D:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry