reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polka duzo zdrowka babci.

ja dzis malo spalam bo jakos bezsennosc mnie ogarnela.Zawiozlam dzieciaki do szkoly mame do pracy a ja z Maksem pojechalam zawiesc klucze do mojej pracy.
Przez to maly malo spal bo drzemlo mu sie w aucie i musialam go obudzic zeby wyjsc do biura,potem probowalam jeszcze o 1 go uspic to zasnal na 10 minut i teraz szaleje a ja druga kawke pochlaniam.Zaraz jade po starsze i z cora na balet.dzis lekcja pokazowa jak co miesiac,a 22maja przedstawienie.Postaram sie nagrac to moze wrzuce moja mala baletnice.

ojeju Wy juz o wakacjach ;))) az sie rozmazylam

nesia- wsiadaj na traktora i ucz sie jezdzić ;))) prawdopodobnie nic trudnego ;) choc moi rodzice tez mają ale jakos jeszcze nie próbowalam ;)) ale jak bylam mala to dziadek mi zawsze ustawial jakis malutki bieg i kazal tylko prosto jechac- trzymalam kierownice a oni snopki na przyczepe z tylu ukladali ;) nieraz mialam cykora jak sie pole konczylo a traktor jechal wolniej niz ja chodze ;)))

u mnie dzis nastepny jakis paskudny dzien, na lekcjach usypialam, dobrze czulam sie jak dzieci hałasowały , rozmawialy itp bo musialam sie angazowac ale jak mialam spokojna klase i grzecznie pracowali to myslalam ze usne ;) , jakies oslabienie oraganizmu mam, obudzilam sie i mnie gardlo bolalo strasznie ;( , ogolnie czuje sie jakby mnie ktos przez wyciskarke jakąs puscil ;(

Kochane ja juz zmykam.

Rano jak sie uda przed lekarzem wpadne,pewnie nas zostawią Bartus ma dusznosci musiałam mu z pulmicortu inhalacje zrobic,biedaczek mój.Jakby co to napisze do polusi.

Miłej nocy:)

Wakacyjny temat:)zazdroszczę.Bylismy obejrzeć mieszkanie.O tym na TS łacznie z linkiem.Mała ma chyba chorobe lokomocyjna bo jak jeździmy po mieście to zawsze płacze i wkońcu wymiotuje.Na dłuzszych trasach tego nie ma.Najgorzej zakręty:(Chyba ma to po mnie.Cała sie zarzygała przed samym blokiem ,a tam juz agetka czekała od mieszkania.
O 22 dzisiaj na tvn style premiera programu o dodatkach do zywności E- cos tam.Moze byc ciekawy.Madzia zdrówka dla Bartusia.
Nasze przyszłe Mamusie juz niedługo przytulicie swoje drugie maleństwa:)A mnie w sklepach rozczulają takie maleńkie ubranka:)Musze chociaz dotknąć:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry