reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wrocilam, jeszcze na spacerku bylismy ale ja cos nie do zycia dzis

moze wieczorem jeszcze z kolezanka sie spotkam,

kupilam mlodemu super spodnie na slub,w hm wkleje fote na zakupowym;-)

po ciazy zeby moga sie troche zespuc, ja wymienialam ostatnio 2 plomby ale juz ok

reklama
Mała bawi się z tatusiem a ja mam chwilkę. Od kilku dni Kingusi udaje się zrobić kroczek, dwa i klap:-)
Ramari Radzio bardzo ładnie waży i wcale nie musi się super duży urodzić:-) Najważniejsze zdrówko:-)
Ionka dobrze, że z pleckami lepiej:-)
K_aralajna Wasz wielki dzień już tuż, tuż:-)

ramari ale duży chłopiec rośnie :) a ja się cieszę że kartkę dostałas :) super. Tylko szkoda że te wysłane wczoraj doszły a w piątek nie :(

Zaraz Was nadrobie. Wróciłam od fryzjera jak nowo narodzona :) 1.5godziny i idealna fryzurka jest !!!
Pogoda była piękna więc spacer był :)
Franko grzeczny:) nie mam na co narzekać :)

Polka czekamy na zdjęcie:)
Moja niunia próbuje zasnąć, ciekawe ile jej to potrwa:)
Dziewczyny ciężarówki tak sobie siedzę i myślę, że już niedługo będziecie trzymać w ramionach takie maleńkie istotki. A my będziemy podziwiać zdjęcia hihi. Rok temu nasze szkraby były takie tycie a teraz już tacy "dorośli" i tyle już potrafią:)

dziś zrobiliśmy dwa spacery i to dość spore, normalnie padam na pysk, tak mnie boli wszystko, że masakra. takie uroki :)

teraz jasiu już usypia, ja już wykąpana, na wspólnej i spanie :)

a jutro mam wizytę bliźniaków 2 chłopaków w wieku ok 2 lat i dziewczynki 3 letniej. ich mama to ma wesoło, więc jutro cyrk na kółkach, mój M aż mnie prosi abym tą akcję nagrała :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry