mag349
Fanka BB :)
Weszłam se na listę naszą marcóweczkowa i az w szoku jestem ile nas się już nazbierało
Fajowo :-)
Dziewczynki, powiedzcie mi, czy Wy też macie problemy w ... kuchni?
Ja od kiedy jestem w ciąży to masakra po prostu. Nie udała mi się jeszcze ANI JEDNA potrawa, co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Dzisiaj jak rozleciała mi się kolejna porcja kotletów, a na dodatek oparzyłam się patelnią, powiedziałam, że będę trzymała się od kuchni z daleka
Tylko ciekawe kto to za mnie zrobi wszystko...
missiiss1301 -
ja też biorę luteinę i mam zupełnie tak samo jak Ty. Powiem Ci, że jak tylko w ogóle czuję, że coś leco to zaraz biegnę sprawdzać, czy to nie krew czasem :|
Co do ćwieczeń w ciąży, to ja się nie znam i wole nie ryzykować. Zwłaszcza, że lakarz zastanawiał się czy nie powinnam iśc na zwolnienie (pracuję siedząc przy komputerze). Najbardziej brakuje mi rowerka, ale cóż... Przemeczę się
Dziewczynki, powiedzcie mi, czy Wy też macie problemy w ... kuchni?

missiiss1301 -
ja też biorę luteinę i mam zupełnie tak samo jak Ty. Powiem Ci, że jak tylko w ogóle czuję, że coś leco to zaraz biegnę sprawdzać, czy to nie krew czasem :|
Co do ćwieczeń w ciąży, to ja się nie znam i wole nie ryzykować. Zwłaszcza, że lakarz zastanawiał się czy nie powinnam iśc na zwolnienie (pracuję siedząc przy komputerze). Najbardziej brakuje mi rowerka, ale cóż... Przemeczę się