ale moja bratowa mamą nie będzie poroniła po 11:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-((*)
bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-((*)
do okrutnych mdłośći doszły od wczoraj bóle brzucha - mam dzisiaj wizytę u mojej gin i USG - Jej mam ndzieje ze wszytko bedzie OK.
Jak bede musiał leżeć to będzie to katastrofa finansowa
Nie wiecie może na podstawie czego ZUS płaci co misiac L4 ciężarnym?

ja biorę magne b6 a co do bioder to mam wrażenie że mi je rozsadzi
brzusio się uspokoił
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-((*)

ale zazdroszczę tego basenu
ja bym chciała chociaż na spacer albo do sklepu wyjść a tak leżę leżę leżę
W sumie to już powoli przechodzi ale strasznie się z tym męczę
A mnie nie będzie do 20 sierpnia, dziewczynki.Jedziemy nad morze, do znajomych. :-)
pozdrawiam!

ja biorę magne b6 a co do bioder to mam wrażenie że mi je rozsadzi
brzusio się uspokoił
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-((*)
No to teraz nie dośc, że kręgosłup mnie boli to jeszcze to biodro.. Nieraz to mi ciężko na bok sie przekręcic a jak bedę miec większy brzuch to ja nie wiem jak ja dam rade.. już się boję..o porodzie nie wspomnę.. mam nadzieję, że zrobia mi cc inaczej padnę..

kurcze dziewczyny - wspolczuje Wam tych wszystkich chorob, zlego samopoczucia i lezenia... Ja na szczescie czuje sie jako tako, aczkolwiek w poprzedniej ciazy bylo nieco lepiej, no ale moze juz moj wiek robi swoje
Od wrzesnia wracam normalnie do pracy i planuej pracowac do polowy lutego![]()
ja pracuję do końca sierpnia
a potem leżę i odpoczywam
Ale jakbym miała możliwośc to może popracowałabym ciut dłużej
ale do końca lutego bym chyba nie dała rady:-) Podziwiam Cię Kochana