reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej kochane

mag349 wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!

owlrene oszczedzaj sie kochana jak najwiecej! napewno wszystko dobrze bedzie!

Wiecie tak niby wszystkie sie cieszylysmy ze to jak minie 3 miesiac to juz wszystko super i nie ma strachu a tu w sumie dopiero najwiekszy strach i wszystko sie zaczyna... Okropne to takie:-(

reklama
owlrene - domyślam się, że przy 2 dzieci trudno odpocząć, ale uważaj na siebie kochana:-D

czarnuszka - mój szwagier pasożyt nie widzi np. sensu kupowania papieru toaletowego, środków czystości i sprzątania wspólnej kuchni i łazienki, ale z jedzeniem sobie poradziliśmy - gotuję tylko dla siebie i M, w lodówce tez mamy osobne żarełko, no i nie myje jego naczyń, tylko składam na kupkę (juz niedługo wieża runie ze stołu:eek:)

ja to teraz tylko odliczam do marca... Antoś mial w marcu przyjsc do nas i sie juz o to postaram zeby przyszedl ale z powrotem do brzusia :tak: i wiecie co?? tak sobie dzisiaj jechalam rano autem o 7.00 bo tate odwozilam do pracy i rozmawialam z Antosiem tzn prowadzilam monolog b dialogu sie niestety nie da... ale mowilam mu ze jesli bedzie mial sile to mamusia czeka ze wskoczy sam w brzuszek a jesli bedzie chcial odpoczywac w niebie sobie bo bedzie jeszcze zmeczony po tym wszystkim to wysle drugiego jakiegos aniolka i da mu cząstke siebie zebym mogla patrzac w oczka dzieciątku widziala i weidziala ze ma on w sobie cos z Antosia i że On czuwa nad nami :tak: i przepraszalam go jeszcze za wszystko co moglam zle zrobic, i za wszytko czego nie zrobilam... ehh tak bym chciala cofnąc czas do tego przed moim przeziebieniem albo chociaz do tamtej niedzieli co mnie zoladek bolal :-( niestety nikt wehikulu czasu nie wynalazl...

ja bardzo chetni dolacze do tej grupy co caroline pisala:tak: Wy moje kochane urodzicie sliczne dzieciaczki a moj sliczny dzieciaczek pojawi sie w brzuszku i tez bedzie z tego roku co wasze :happy:

A jeszcze coś - dzisiaj na allegro wygrzebałam taką huśtawkę - zaraz wkleję link, droga jak cholera, ale zachorowaam na nią. I pomyśleć, że ja miałam taką drewnianą na sznurkach wieszaną! A teraz takie cuda. FISHER PRICE HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM N9278 s_k (807510799) - Aukcje internetowe Allegro
A my mamy drewnianą na sznurkach :-D I młody ją uwielbia :tak:

Caroline, gratuluję córeczki :-)

Mississ, podziwiam cię za optymizm - tak trzymać :-). Widzisz - dobrze, że urodziłaś siłami natury, bo będziecie mogli się szybciej starać - wysiłek nie poszedł na marne :tak:

blueberry po tych przykrych doswiadczeniach i po porodzie naturalnym teraz juz jestem przekonana ze bede chciala rodzic silami natury!!!! chyba ze trzeba bedzie ciac i to bedzie konieczne to sie dam pociac ale jesli bede mogla to napewno sama i bez znieczulenia i z pewnoscia nie bede sie juz tak darla... chyba ;-) bo bede szczesliwa ze bedzie dobrze wszystko

reklama
missiiss1301 Zaproszenie już wysłane :) Podziwiam Cię :) jesteś super dzielna!!

Zapomniałam z tego zachwytu wczoraj napisać, że glukoza w porządku i dostałam skierowanie na kolejne badania, Hbs i Odczyn Coombsa. Czy któraś z was miała już takie badania?

Do góry