Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co to będzie jak dziśiaj wyjadę do mamy i wrócę po weekendzie dopiero bo w szkole będę..? Normalnie do środy będe czytac;-)
Dzięki za zaproszenieale się namęczyłam, powysyłałam do was zaproszenia na n-k (to znaczy do tych, które dały dane na n-k) - mam nadzieję, że nie odrzucicie![]()

Moniazuber także dziekuję
:-)Kochana jaka Ty dzielna jesteśczesc dziewczyny
dorwalam neta moj kochany maz naprawil co trzeba bylo w domku i jest git... jak tam zdrowka??
martwie sie o izulqe.... jak czytam... kurcze ona od poczatku chyba jak dobrze pamietam byla juz w spzitalu... oby wszystko bylo jak najlepiej u niej i by szybko wrocila do zdrowia!!!
widze ze sie martwicie o mnie tez... dziekuje bardzo. wszystko ok jest dajemy sobie rade bo musimy. zyje i mam wielka chec na kolejne dzieciątko, na szczescie nie mam blokady ze nigdy wiecej bo sie boje... strach jest ale on zawsze przez to co bylo bedzie i nie zniknie... teraz przynajmniej bede wiedziala na co moge sobie pozwolic z czym mam uwazac i napewno bede jak jajko traktowala sama siebie i napewno tak bedzie mnie mezus traktowal tezbedzie wszystko dobrze w to wierzymy!!!!
Podziwiam Cię słońce Ty moje
Wierzę, że w marcu zagości u Ciebie kruszynka
Trzymam kciuki Kochana
Najpierw się pochwalę, a później przeczytam co pisałyście, bo już nie wytrzymam!!
![]()
Jestem taka szczęśliwa!!Będzie parka, lekarz powiedział, że na 100 % widzi wargi sromowe, także jestem przeszczęśliwa!
:-):-):-):-)

Kochana stracha nam napędziłaś
Wszystkim Wam kochane dziękuje za to że jesteście i mi doradzacie i sie martwicie. Ale nie byłam dziś u lekarza bo rano się już lepiej czułam. I cały dzień leniuchowałam i nie mam żadnych opuchlizn i ciśnienie mam w normie![]()
Ale następnym razem myk do lekarza, nie wolno lekceważyc bóli..
Normalnie szokNie uwierzycie!!! zrobilam drugie danie i czekałam na K az przyjdzie z pracy zeby jesc z Nim i co!! ide do kuchni biore pokrywke z garnka a tam ledwo co dla K obiadu starczylo bo jego brat se musial zjesc!!!!!!!!!!! az mi sie dymilo z uszu i odechcialo mi sie jesc czegokolwiek...dałam tylko K obiad...ehhhh...masakra....
Ja też kochane zmykam ogladac z K filmiki)
Miłego wieczorku
:-):-):-);-);-);-)
Ja to bym garnek z obiadem zabierała do pokoju by nie zostawiac na kuchni...
Nauczyli by się, a co;-) Nie darowałabym mu tego... taką aferę bym zrobiła, że szok
Ale serio... zabieraj obiadek do pokoju a jak M wróci z pracy to dopiero do kuchni zanoś na podgrzanie i już. Na początku ciąży miałam 11,6 potem delikatnie spadło do 11,4 i dwóch m-cy biorę Tardyferon Fol ale moje żelazo stoi w miejscu tzn ciągle 11,4!! Gin powiedział ze pocieszajace ze nie spada dalej;-)
Na początku ciąży miałam 11,6 potem delikatnie spadło do 11,4 i dwóch m-cy biorę Tardyferon Fol ale moje żelazo stoi w miejscu tzn ciągle 11,4!! Gin powiedział ze pocieszajace ze nie spada dalej;-)