Witam ponownie.
W końcu skończyłam prasowanie
Tak nawiasem to strasznie tego nie lubię.
missiiss1301 myślę, że przełożenie ślubu na wcześniejszy miesiąc to bardzo dobry pomysł. Do tego czasu zajmiesz się przygotowaniami do ślubu i wesela dzięki temu odpoczniesz sobie psychicznie no i Twój organizm wydobrzeje, no a po ślubie jak już będziesz mogła to do dzieła.Aha i trzymam kciuki za rozmowę z mężem. Myślę że się zgodzi
dronka83 próbowałam się Tobie przyjrzeć na avatarze, ale jakoś nie mogę za bardzo:-(. Aha i trzymam kciuki za USG jak już będziesz po to daj znać.
rybka_24 to chyba lepiej, że Cię zostawili tam bedziesz miała dobrą opiekę.
W końcu skończyłam prasowanie
Tak nawiasem to strasznie tego nie lubię.missiiss1301 myślę, że przełożenie ślubu na wcześniejszy miesiąc to bardzo dobry pomysł. Do tego czasu zajmiesz się przygotowaniami do ślubu i wesela dzięki temu odpoczniesz sobie psychicznie no i Twój organizm wydobrzeje, no a po ślubie jak już będziesz mogła to do dzieła.Aha i trzymam kciuki za rozmowę z mężem. Myślę że się zgodzi

dronka83 próbowałam się Tobie przyjrzeć na avatarze, ale jakoś nie mogę za bardzo:-(. Aha i trzymam kciuki za USG jak już będziesz po to daj znać.
rybka_24 to chyba lepiej, że Cię zostawili tam bedziesz miała dobrą opiekę.
a teraz chwila przerwy i zjem serek chomogenizowany o smaku waniliowym i do dziela wszystkie rzeczy z lodowki juz sie w wannie kapia
No i prędzej w lutym można się dopatrzeć ładnej pogody niz na początku kwietnia. Kiedyś jak byłam mała to świata wielkanocne były naprawdę wiosenne, ale teraz to jak sie gdzieś pączki na drzewie zobaczy, to prawie cud... No i bardzo możliwe, że będzie wiało, padało, albo nawet śnieg może popruszyć... Także już bym wolała luty, gdzie prędzej można się spodziewaćmrozu, niż deszczu... No a jeżeli jeszcze będzie biało, to już wogóle przepiękna atmosfera, a jakie zdjęcia można super popstrykać. Ja bym kochana wzięła ślub na twoim miejscu tak gdzieś w połowie lutego, albo nawet na początku