reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

siemaneczko,
dziś humorek lepszy(pewnie dlatego że M wraca), więc będę częściej się udzielać kochane...
ale ostatnio mam parcie na słodkie, a za bardzo nie mogę jesć:eek:
ostatnio jadłam szarlotkę na ciepło z lodami i bitą śmietaną, kurcze mogłabym ją jeść codziennie, w ogóle lody za mną chodzą...
w sobotę zaczynamy szkolę rodzenia, fajniusio:-)

reklama
Skoro tak lekarz mówi to chyba wszsytko w porządku, wiem jedno, zę na pewno aby w szpitalu rodzić będzie potrzebne badanie, ale nie pamiętam jak ono się nazywa :sorry: Może pogrzebię u Dawidka w papierach ciążowych i znajdę, chyba, że któraś z was wie o jakim badaniu mowa :-p

Ja zaczynam szkołę rodzenia 19-go grudnia, w soboty są zajęcia, no i cieszyłam się, że pójdę razem z Ł, bo miał nie pracować wwłaśnie w tą sobotę, ale okazało sie, że jednak będzie musiał być w pracy:-( a zajęcia są od 10, a on do 13 pracuje buuuu.

Witam dziewczęta!!!

Wyniki odebrane, po wizycie u gina również :) i luzik wszystko ok.
Glukoza 78 na czczo 96 po spożyciu :))) hemoglobina 12,9 :):):):) odstawiamy żelazo powoli hurrrrrra. Tylko cosik w moczu, ale urosept dostałam i ma być oki. HBS ujemny :)

A wizyta u gina ok szyjka nie skraca się już :) malutki wariował podczas usg wierzgał nóżkami i łapkami, ale położenie podłużne-główkowe choć chyba za wcześnie żeby miało już nie ulec zmianie. Wody płodowe w normie, wagi dziś nie określił lekarz bo nie szło go pomierzyć porządnie. Serduszko "puka w rytmie cza-cza" heheeh cudowne uczucie posłuchać tego odgłosu :)
Zwolnionko następne dostałam. Kolejna wizyta 28.12. zaraz po świętach.

Nic robię dziś drugie podejście po wypłatę jak mi ta cholera nie da dziś kasy to nie wiem. Wszyscy dostali 5-tego a mi księgowa nie umie naliczyć zwolnienia a przecież to 100%. :(

Jadę odezwę się jeszcze :)

Miłego dzionka!!!!

Ja zaczynam szkołę rodzenia 19-go grudnia, w soboty są zajęcia, no i cieszyłam się, że pójdę razem z Ł, bo miał nie pracować wwłaśnie w tą sobotę, ale okazało sie, że jednak będzie musiał być w pracy:-( a zajęcia są od 10, a on do 13 pracuje buuuu.
my też mamy co sobote spotkania, od 9-12, póki co M tak się pozamieniał że będzie ze mną chodził,, i mam nadzieje że nic się nie zmieni

Witam dziewczęta!!!

Glukoza 78 na czczo 96 po spożyciu :))) hemoglobina 12,9 :):):):) odstawiamy żelazo powoli hurrrrrra. Tylko cosik w moczu, ale urosept dostałam i ma być oki. HBS ujemny :)

A wizyta u gina ok szyjka nie skraca się już :) malutki wariował podczas usg wierzgał nóżkami i łapkami, ale położenie podłużne-główkowe choć chyba za wcześnie żeby miało już nie ulec zmianie. Wody płodowe w normie, wagi dziś nie określił lekarz bo nie szło go pomierzyć porządnie. Serduszko "puka w rytmie cza-cza" heheeh cudowne uczucie posłuchać tego odgłosu :)

Nic robię dziś drugie podejście po wypłatę jak mi ta cholera nie da dziś kasy to nie wiem. Wszyscy dostali 5-tego a mi księgowa nie umie naliczyć zwolnienia a przecież to 100%. :(

Jadę odezwę się jeszcze :)

Miłego dzionka!!!!

same super wieści cieszymy sie:-D:-D:-D

Witam sie i znikam :)
Uciekam do pracy bleeeeee
Zycze wam milego dnia :))

Wczoraj po raz 2 dopiero widzialam jak mi brzusio skacze :-D super uczucie i z M mielismy smiechy ;) grala muza a mala tancowala :))

A mi hemoglobina spadła do 11,4:-( Ostatnio miałam wzrost z 12,0 na 12,5, więc jest to spadek o 1,1 wciągu miesiąca, wiec to chyba dużo. Zobaczymy ci mi gin dzisiaj powie. A i HCT i RBC mi spadło i są poniżej normy:-( Dobrze, ze z moczem wszystko ok.

Witam dziewczęta!!!

Super, że wszystko gra, oby tak dalej....:-)

Owszem 100%, ale wyliczone z ostatnich dwunastu miesięcy. Jeśli więc dostałaś premię, 13-stkę czy coś tego rodzaju, to wynagrodzenie powinno być nieco wyższe niż normalnie. :tak:

reklama
O proszę to tu hazardzistki się ukrywają;-) My z mężulkiem preferujemy chińczyka:-D To fajny sposób na spędzenie z najbliższymi czasu.Jak maluch podrośnie to będę miała z kim grać w "państwa-miasta":-)
My z M uwielbiamy chińczyka:tak::-) i w "państwa-miasta" tez gramy:tak::-)

ja przy okazji jak bedziemy kupowac prezenty dla rodzenstwa Karola, to kupie Pawełkowi jakas zabaweczke z melodyjką i bede puszczac dzidzi przez brzuszek.
ciekawe czy zapamieta :-)
Zapamieta, zapamięta:tak::-) Ja dziś zaczynam czytac mojemu Dziubasowi bajki:tak::-D Z gazetka jakąś taka piekna książka wyszła z kubusiem puchatkiem o świetach:tak: No i ma z gazety też o Noddym i smerfach:-D Wszystkie książeczki w sztywnej oprawie, cudo:tak:i piękne duże, kolorowe obrazki a tekstu to tak średnio mało:-D No i mam dla Dziubasa książke "Nowe przygody Mikołajka" :-DSama ją dostałam od M w tamtym roku pod choinke bo tak bardzo chciałam ją przeczytac:tak::-D POlecam, świetna książka dla dużych i małych:tak:

A co do gier karcianych mnie wciąga Kanasta, jak zacznę grać na kurniku to odejść nie mogę, ale teraz niestety, a może stety brak czasu.
Ja w kurniku to przeważnie w chińczyka pykam:tak::-)

Marcóweczki ja mam takie pytanie z innej beczki, czy wiecie możę gdzie zmienić w ustawieniach BB aby na pocztę nie przychodziły wiadomości, że ktoś dodał nowy wpis na forum? Szukałam i nie mogę tego nigdzie znaleźć.
Wow..:szok:do mnie nic takiego nie przychodzi.. może dlatego, że moderatorem jesteś to Ci przychodzi na maila..

Ale Ci dobrze :p
ja mam juz siniaka na pol reki po wtorkowej glukozie. :eek:
o kurka.. ja juz jutro się na bank zbiore na tą glukozę... nie cierpię pobierań krwi, ble:-(

Muszę wypisać kartki świąteczne, ale nie mogę żadnych ładnych życzeń znaleźć:eek: same takie jakieś smsowe są w necie:eek:
My z M sami robimy kartki świąteczne dla rodzinki i znajomych:tak::-) Ja w tamtym roku miałam takie śliczne życzenia.. ale kurka nie moge ich znaleźc..:confused2:

Do góry