patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ja narazie odpukać nie puchnę no ale może dlatego,że cały czas leżę :-)
Ja mialam lekkie obrzęki kostek a teraz jak tak dużo leze to już ich nie mam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie odpukać nie puchnę no ale może dlatego,że cały czas leżę :-)
ojej biedna..
ja poki co nie puchne tfu tfu.
no.. wstawilam tetrowe pieluszki, niech sie piora.
Dziewczyny wlasnie strasznie obsmialam producentow ciuszkow.
na swieta, od moich rodzicow, nasz Pawełek dostal taki komplecik Cheeroke w gwiazdki. Czapeczka, body, niedrapki i chyba pajac.
No i tak teraz upralam te ciuszki i patrze.. a ten komplecik jest na 6-9 miesiecy. I wiecie jakie wielkie sa te niedrapki?
noworodkowi to chyba po same lokcie.
Po co takie cos produkowac? tylko dla kasy![]()
Dziewczyny mam pytanie.
Wiecie może na jak długo przyłączają oksytocynę??
tzn. na 2 czy 6 czy 12h??(wiem dopóki się nie zacznie, ale chodzi mi czy z przerwami czy cały czas)
I czy jak ją podają czy z tą kroplówką można chodzić czy trzeba leżać??
mały właśnie takiego kopniaka w wątrobę mi zasadził, że aż oplułam się kapuśniakiem
dronka w końcu sie doczekasz mebli i będzie pięknie
a koleżanka niech działa z mężem,
jejku ja bym nie chciała przenosić![]()
No ja też bym ne chciała!! Zwłaszcza że nie lubie czekać a tu i tak trzeba czekać 9mcy na nasze maleństwa i jeszcze przenosićo nie !! mam nadzieje ze bede tak w 38tc rozpakowana:-)
A mebelki to takie zamowilismy.. kolekcja CUBE
Cube : Mikołajczyk Meble
Na żywo robią wieksze wrażenieale są super wykonczone i wogle troche drogie ale postawilismy na jakość wiec mamy nadzieje ze beda służyły długo:-)
Tylko inne aranżacje niz sa na rysunku bo meble projetuje sie samemu wybierajac kształ bryły a potem domawia się fronty szklane lub pełne albo pólki albo barek - co dusza zapragnie. Oczywiscie dla męża musiał być w jednej kostce barek podświetlany - niech mu bedzie...na pępkowym bedzie miał skąd wyciągnąć flaszczkę:-)
Kasaii tak tak......żeby wywołać skurcze.
U mnie mój gin powiedział że nie będziemy czekać do terminu(cukrzyca ciężarnych)
więc stąd moje pytanie o oksytocyne....