Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam wizytę jutro o 15...w końcu może m tą szyjkę zbadano i omówi wyniki morfologii
kurcze a ja wciąż nie wiem czy miewam skurcze czy nie...ech nie potrafię ich odróżnić od kopniaków Mikołajka![]()

jak to odróżnić??
fajnie to wygląda a jak mi się nie sprawdzi to poprostu ściągne 
na kolacje pizza i dużo sosu, nie potrafiłam się oprzeć
Miała dowiedzieć mi się o możliwość usg w szpitalu i juz tydziń mnie zbywa :-( a się wyżaliłam ale tak jakoś mnie naszło
jak się wygadam i wypłacze to troche mi lżejJa mam to samo - nie wiem, czy to już te skurcze Braxtona czy kopniaki Natalkijak to odróżnić??

Wreszcie Was nadrobilam, a od soboty próbowałam.Polecam książkę:
Tracy Hogg, Melinda Blau JĘZYK NIEMOWLĄT cena ok 35 zł
Pożyczyłam od koleżanki, ona sobie bardzo chwali tą ksiązkę. Jest tam ponoć opisane jak rozróżnizć rodzaje płaczu, bo ponoć inaczej dziecko płacze jak ma mokro, jak jest głodne czy np. jak wymusza na nas coś. Ja zaczęłam czytać i jest naprawde fajnie opisane.

Jak któraś chcę, to mogę w formie ebooka na maila wysłać:-)

jeśli chodzi o baldachim to też miałam nie kupować - chodzi o kurz ,ale któraś kupiła taką piękną pościel pochwaliła się - no i mojemu M się spodobała - tylko że z baldachimem i się zastanawialiśmy .
A teraz patrzymy a on ma z moskitierą też , a ponieważ my prawie w lesie mieszkamy , komarów i muszek u nas że h....j , to weźmiemy właśnie taką .
Ale nie zamierzam od razu używać - dopiero latem.
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (886029542) - Aukcje internetowe Allegro
Ja nie wiem, bo mnie od początku ciąży nie gryzą:-)
:-) Spróbuję wstawić fotkę jednej jak mi się uda.
;-)Zobacz załącznik 198366