Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też mam takie uczuciea ja dziś zauważyłam takie dziwne rozpieranie, rozpychanie w kościach , jakby w kanele rodnym, może sie tam coś rozchodzić zaczęło![]()
i jak się naczytałam na forum o rozchodzeniu spojenia łonowego to się trochę boje.
zjadłam obiad i normalnie mam stracha ze mnie zaraz zgaga złapie,już z nia nie wytrzymuje

mcgosia83- byłas z teściówką w urzedzie z tym meldunkiem??? ja musze w końcu męża zameldować,już prawie 3 lata mieszkamy razem a on jeszcze nie zameldowany...ciekawa jestem ile opłaty wzrosną,bo my i tak ogromniastą kasę płacimy za mieszkanie![]()
oczywiście w urzędzie nie wystarczył im akt własności mieszkania z 1995roku. Ale już wszystkie dokumenty są skompletowane więc w następnym tygodniu albo później jak tylko "teściowa" będzie miała czas to mnie zamelduje.... zapytała też w Urzedzie czy dziecko może być zameldowane przy ojcu - powiedzieli że tak 

Przecie to trzeba tak chociaz do 36 tygodnia wytrzymac...
ja tego pojac nie moge bo dowiadywałam sie w NFZ i babka powiedziała ze nie ma koszyka swiadczen refundowanych wiec jesli lekarz wystawi ciężarnej skierowanie to nfz to sfinansuje! A oni zawsze jakies problemy maja... ale sprawe załatwiłam tak ze ja szczesliwa i on zadowolony