Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
koza to mam coś dla ciebiePOŚCIEL DREWEX 3 ELEM HIPPO REWELACJA !!!!! (881580983) - Aukcje internetowe Allegro sama taką kupiłam dla Miłoszka
)
POŚCIEL DREWEX - KOMPLET POŚCIELI K4 HIPPO SUPER (890333578) - Aukcje internetowe Allegro
mcgosia no to faktycznie fajne ma żarty,też bym się wkurzyładziekuje candy6 za podpowiedz ale to nie to.... to znaczy kolorystyka dokładnie taka jak mi sie podoba, te paseczki mmm.... ale ten hipopotamkoza to mam coś dla ciebiePOŚCIEL DREWEX 3 ELEM HIPPO REWELACJA !!!!! (881580983) - Aukcje internetowe Allegro sama taką kupiłam dla Miłoszka
)
POŚCIEL DREWEX - KOMPLET POŚCIELI K4 HIPPO SUPER (890333578) - Aukcje internetowe Allegro
no po co to ja sie pytam? na allegro przeszukałam juz wszystko i tylko jedna mi sie podoba. Wprawdzie kolory dosyc oczojebne bo paski turkusowo brazowe ale nic innego mi nie podzeszło. ta która podesłałas byłaby idealna gdyby nie ten stwór :-(
ja kupiłam pościel amy, i jest przecudna
AMY POLSKA POSCIEL DZIECIECA ZYRAFKA Ł140/70 12el (877859816) - Aukcje internetowe Allegro
kolor gold india![]()