reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Na wlasnym przykladzie wiem ze sie to nie oplaca,wiecej to kosztuje niz warte,a nerwow.A w koncu i tak gdzies sie zwinie i zniknie i szukaj wiatru w polu.Mam nadzieje ze jakos wyciagniemy samodzielnie.

reklama
Gosia i jak sie czujesz? daj znac czy Ci przeszlo i udalo Ci sie w koncu zasnac.

Milych snow dziewczyny.

Witajcie..
póki co się tylko witam bo pewnie zaraz kimne (musiałam J do pracy wyprawić) :-p

Dobrze że duzo nie naskrobałyście przez noc.
Dziś mam gina na 15 więc jeszcze mogę spać....Tata przywozi mi dzisiaj resztę ciuszków dla Mikołaja więc wkońcu jutro zaczynam prać i się pakuję.

koza ja się spotkałam z taki skrótrm słowa FOCH - Fachowe Obciąganie Ch**a ...
chyba dlatego BB cenzuruję niektóre odmiany tego słowa np "Ty się nie fo****!" :-D:-D:-D

Witam brzuszki!
Ja jak zwykle od rana na nogach, jak wyprawie meza do pracki to juz potem zasnac nie moge, zreszta ja tyle spie w nocy ze w zasadzie jestem wyspana, plusy sa takie ze o 10 rano juz mam posprzatane i jestem wykapana :)

Tabasia dobrze ze jestes w domu, tylko powiedsz czemu wypisalas sie sama? mam nadzieje ze nie ryzykowalas za duzo cio? :cool:

Milkshake ja takiego dołka figurowego mam srednio co drugi dzien takze nie przejmuj sie :tak:;-) Tez juz marze ze załoze moje kochane dzinsy rurki, ze pojde sobie na so0larium ehhh...przed tym kiedy dowiedzialam sie o ciazy kupilam sobie super spodnie, niestety juz nie zdazyłam ich załozyc...bo sie zrobily ciasne, no i czekaja na mnie kurcze...mam nadzieje ze juz w czerwcu sie w nie wbije :tak:

Izulka mam nadzieje ze przeszły Ci te dolegliwosci, jak nie to biegusiem na IP !:tak:

Zrobilam wczorja na obiad te fileciki w kozuszkacxh z naszego watku, wyszlyv przepyszne :tak: Dzis robie łazanki pychotka :)

Dzisiaj Dzien Babci, po poludniu idziemy do babć mojego M, a jutro do moich babć i dziadków, bo za jednym zamachem nie damy rady hihi
Co fajnego kupilyscie babciom i dziadkom ?:)my kupilismy babciom po dobrym winku, dziadkom, po dobrej wodeczce hihi :)dla babć jeszcze beda kwaituszki

Witam się porannie,
Tabasia-dobrze ż już z nami;-)
iza-uważaj na siebie, i nie lekceważ takich objawów, gdyby się powtórzyło do szybciutko na IP tak samo gosia

ja dziś na badanka lecę, a strasznie dużo mam tego , no ale jak mus to mus:tak:

Cześć dziewczyny :-)

U nas zima na całego zimnica, ale trzeba wyjść z domciu,jedziemy do makro jakieś zapasy porobić, bo się jeszcze gorszy mróz zapowiada,:szok: potem to już bym chciała jechać do sklepu z wózkami , ostatecznie się zdecydować.

Wczoraj wymalowałam z Igorkiem laurki dla dziadków, ale nie obyło się bez awanturki, jest taki niecierpliwy, chciałby zaraz, już żeby było zrobione, a najlepiej to żebym ja narysowała za niego:confused::confused:

Ja mam tylko jedną babcie któa mieszka daleko, więc wysłaliśmy jej kartkę z życzeniami.

AGUS
aleś mnie zmyliła dziś z awatarem :-D:-D

reklama
Do góry