Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mają być za tydzień niby

czyli koło 24-25 lutego chyba że mały będzie pchał się wcześniejCzekamy na wieści z wizytyPOWIEDZMY, że przeszło. A dokładniej to dalej boli, ale juz trochę mniej. Nie jadę do szpitala. Dzwoniłam rano do gin. i popołudniu mam wizytę...
Tak już usunęłamChyba juz nasza Karolinka usuneła:-)bo nie widze
Co do tych awatarów to ja tez poznaje po nich, kiedys bodajze Marti zmieniła( miala slubne zdjecie a teraz ma z usg ) i tez nie mglam sie przyzwyczaic![]()
Mi tam leci siara z dwoch piersi. Nie wyciskam tego inic z tym nie robie. Polożna zabronla mi tego ruszać. Myje tylko wodą i jest git. Hartuje piersi bo wkładam do stanika płatki do demakijazu i juz widze po ok 3 tygodniach roznice:-)

Oj niby tak ...ale jak mąż mnie rozczula mówiąc,że robię najlepsze kanapeczki to z przyjemnością zwlekam się je robić.BB należy oczywiście do tych ważniejszych![]()

Na szczęście kumaty jest bo od razu grzecznie powiedział"to faktycznie siedź,sam zrobię".