reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się porannie :) z lepszym samopoczuciem i na szczęście w dwupaku ;) uff, skurcze mi wczoraj przeszły :) dziś mam wizyte u gina, wiec opowiem mu że mała już 3 razy się pchała na świat hi hi :) Chyba mi będzie musiał zmienić leki na nerki bo coś mi nie pracują tak jak powinny.. :( Martwie się bo jak mi te kamienie nie zejdą to czeka mnie zabieg ;/ a to dopiero po porodzie i kto sie dzidzią zajmie?? :( Ale mam nadzieje że bedzie dobrze :)

Byłam wczoraj na zakupkach dla dzidzi :) Już część kupiłam :) i jestem zadowolona :)

To moja lista :)

-Rożek usztywniany /25 zł/
-Pieluchy tetrowe (narazie 10 szt. /17 zł/
-Smoczek NUK (ponoć najlepszy) /9 zł/
-Butelka AVENT (jakaś nowość 'złota seria' czy coś takiego) /20 zł/
-Chusteczki nawilżające DZIDZIUŚ 2 paczki. /6 zł szt./
-Wyprawka (kaftanik+bluzeczka+śpioszki+czapeczka+łapki niedrapki) /29 zł/
-Zestaw nożyczki+pilniczek+cążki dla niemowlaka BABYONO /9 zł/
-Proszek LOVELA /19 zł/
-Płyn do płukania LENOR /8 zł/ [tylko nie wiem czy potrzebny]
-Krem BAMBINO /5 zł/
-Mydełko BAMBINO /1,50 zł/
-Oliwka BAMBINO /8 zł/
-Pampersy PAMPERS NEW BORN 43 szt. /28 zł/
-2 gazy+10 gazików /12 zł/

No i to na razie tyle :) reszte dopiero później. A już niewiele zostało :)

P.S. Aha kochane, nie martwcie się że czasami ktoś nie odpowie na posta :) To dlatego że tu tak wielki ruch że jak coś napiszesz to są zaraz 3 strony zapisane i ten post się gubi :)

A ja nie mogę spac. Ból krzyża, ból w pochwie i ból brzucha, który ciągnie w dół są nie do wytrzymania. Dosłownie PŁACZĘ z bólu. Śpiąca jestem i to strasznie, a zasnąc nie moge i jeszcze tak starsznie boli ;-(

Mam nadzieję, że przeszło!!

AGUS
aleś mnie zmyliła dziś z awatarem :-D:-D

Mnie również :D Najbardziej kojarzę po awatarach, nicki niektóre mogą się mylić :p

U nas nocka spokojna :) Dzień jak co dzień, zaraz wpiszę wiadomość od burzy. Miłego dnia!

Upss przez pomylke dodalam komentarz w smsach z porodwek, przepraszam najmocniej :-(
Tutaj miało byc : Burza tezymaj sie cieplutko, powodzonka i buziaki :***

POWIEDZMY, że przeszło. A dokładniej to dalej boli, ale juz trochę mniej. Nie jadę do szpitala. Dzwoniłam rano do gin. i popołudniu mam wizytę...

reklama
Witamy się.
Ja nareszcie pospałam do 7:30- bo moj miał na póżniej no i te 1,5 h dłużej to jak zbawienie , od razu inaczej się wstawało. Ale i tak teraz chce mi sie jeszcze spać.
Biedna Burza, jeju tyle czasu w szpitalu :-(.
Aguś chyba do jakiegoś czasu mozna swojego posta usunąć ;) :tak:. Bo ja też kiedyś się pomyliłam i jakoś udało się go pozbyć :-)
A ten avatar to i mnie zmylił- też kojarzę większość po nich :-D.

Do góry