reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agnieszki - wszystkiego naj naj naj i rozwiązania w terminie :tak:
Tabasia- współczuję przeżyć, no i dobrze że już w domku. Co do jedzenia to zazdroszczę , ostatnio jak leżał mój tato i poszłam w odwiedziny to napatrzyłam się na 2 plastry boczku na kolacje i aż mi się niedobrze zrobiło ... taki tłusty

Agama- jeśli chodzi o naszą koncentrację- to proponuję przeczytać to co dziś pisałyśmy , tam będziesz miała wszystko wyjaśnione :-D

Młoda mamuśka- trzymamy kciuki .

A ja od 14 do 17 spałam :szok: i wiecie że jeszcze mi się chce. No i narobiłyście mi ochote na grejfruta, chyba zaraz wygonie M do sklepu. Aż mnie skręca. No i owoce mi się skończyły , właśnie zjadłam ostatnie sztuki :-(
A wiecie że ja nie wiem ile ma moja szyjka , nigdy mi nie powiedziała a chodzę prywatnie.

reklama
A propos boczku...chyba wezmę się za ugotowanie pyz z mięsem i do tego skwareczki z boczku i cebulką..mniam...
Obżarciuch jestem ale o dziwo mąż ma to samo odkąd jestem w ciąży:-D

Mloda mamusia 1 trzymaj sie dzielnie a bedzie dobrze :) trzymam kciuki :)Wszystkim co juz po wizycie lub usg :) super ze wszystko ok :)oby tak dalej .BURZA trzymaj sie rowniez :)CZARNUSZKA niech naprawia ci tego neta i wracaj tutaj a jutro jak cie gin do szpitala wysle to masz isc kochana ok :))Pospalam i juz mi lepiej :) ide zalozyc to nowe rozowe na lozeczko i wam pokarze :))

A propos boczku...chyba wezmę się za ugotowanie pyz z mięsem i do tego skwareczki z boczku i cebulką..mniam...
Obżarciuch jestem ale o dziwo mąż ma to samo odkąd jestem w ciąży:-D

No i następna o jedzeniu,a ja tu biedna głodówkę uskuteczniam...oczywiście nie z własnej woli:no: ale jak o tej porze coś zjem to w nocy mi zgaga zyc nieda:sorry2::shocked2:

Nie piszcie o jedzeniu :-):-), jak ja czytam o tym na co każda ma ochotę to te Wasze wszystkie ochoty się kumulują i ja to bym wpychała teraz w siebie dosłownie wszystko byleby coś jeść. Pyzy..mniam :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny witam się prawie wieczorną porą;-) Zaszalałam właśnie i to nieźle hehe jestem sama w domku bo M w pracy a ja sobie kupiłam Lecha Free i zrobiłam sobie grzańca hihi miałam jeszcze przyprawe piernikową i mmm delektuje się tym smakiem:-) do tego chipsy i imprezka jak nic hehehe ide was nadrabiać;-)

A ja jakoś dziwnie sie czuje,synus uciska na szyjke,co jakiś czas dostaje mocnych bolów krzyza,że nie idzie nic robic i do tego napina mi sie brzuszek.Mały coś mało aktywny jest.Cholercia mam nadzieje ze wszystko w porządku jest.

reklama
Co do jedzenia, to ja ostatnio siebie niepoznaje, amój M patzry na mnie z przerażeniem.
A dziś rano jak nie mogłąm spać to ogladałąm kuchnie i robili bigos z kwaśnej kapusty, i teraz za mną chodzi, więc jutro robię:)
Przed chwilą zjadłąm dwa kawałki ciasta,a godzinę wcześniej pączka.
A na śniadanie jadłąm kielbasę na gorąco i cały dzień mam po niej zgagę, ale chyba nie aż tak bardzo skoro mogę jeść dalej. Jeszcze kolacja przedemną, tylko nie wiem co zjeść

Do góry