reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Brzuszek mi coś się stawia i czuję jak mi coś napiera :eek: Malutka chyba zaczyna się przygotowywać, niech jeszcze posiedzi sobie chociaż z tydzień, aż pokoik będzie do końca przygotowany.

reklama
Młoda_mamusia1 gratuluje córeczki, super że już masz Amelke po drugiej stronie :tak:

mirosia moja depilacja bikini wyglądała podobnie :tak: nasapałam się, wygimnastykowałam i pozacinałam :szok:

Czarnuszka88 leżeć, leżeć i leżeć :tak: dzidziuś ma jeszcze czas niech sie nie wygłupia

No was nadrobiłam, pączusie również bo 3 naraz wrzuciłam :zawstydzona/y: a teraz czas poodpoczywać :tak:

kurde a ja chciałabym się już położyć spać ale nie mogę...do mojego J przyszli koledzy...jeden nawet pączków przyniósł...a my oboje chcemy spać...leżę sobie pod kocem i powstrzymuje tylko powieki by się nie zamykały :no::no::no:

mam nadzieje że zaraz sobie pójdą :oo2:

Moja to chyba ostatnio nisko zeszla juz bo czuje ruchy nisko strasznie. A wlasnie, jest ladnie ulozona glowka w dol wiec cale szczescie cesarka mnie nie czeka.

Ja przytylam 16 kg. wiec nie jest tak zle, a wogole to brzuch mi w ostatnich dniach sporo urosl, widze po kurtce bo dopiac jej nie moge juz, ubrania nosze te same co przed ciaza ( oczywiscie wylaczajac spodnie ) ale tez juz ledwo ledwo niektore dopinam. No ale juz niedlugo :) Moja kolezanka niedawno otworzyla takie studio wyszczuplania i masazu, ma tak rozne kosmiczne urzadzenia wiec bede dzialac :-)

Młoda_mamusia1 serdeczne gratulacje :)

jak kiedyś za często do mojego kolesie przyłazili "z marginesu" to wiecie co z 7 piętra w deszcz im buty powywalałam przez okno:rofl2: i poszlam sobie , ale miałam ubaw jak za godzinkę tel gdzie buty hahahahha , nastepnym razem każdy miał buty przy sobie , no i juz tak nie przyłazili :-p

ccaroline u mnie też od wczoraj mały jakoś napiera ze łazić nie moge i czuję jakbym miała caly czas pełny pęcherz :eek:

u mnie nawet te ciążowe ciuchy juz za male i ciągle gdzieś się nadrywają ://

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo.
Dziewczyny ja nie z tych narzekających jednak coś mnie niepokoi. Jak stąpam prawą nogą to bardzo boli mnie prawa strona brzucha to samo przy wstawaniu. W tym miejscu w którym mamna 100% łożysko bo gin. na ostatniej wizycie tam właśnie jeźdxił jak pokazywał mi łożysko. Martwię się. Pomóżcie:-(

króliczątko pojecia nie mam, zadzwon do gina najlepiej jutro.

a kolegow to ja bym grzecznie wyprosila i tyle

dobra ide sie wprosic do lozka bo spac mi sie chce :)

przespanych nocy :)

Witam wieczorowo.
Dziewczyny ja nie z tych narzekających jednak coś mnie niepokoi. Jak stąpam prawą nogą to bardzo boli mnie prawa strona brzucha to samo przy wstawaniu. W tym miejscu w którym mamna 100% łożysko bo gin. na ostatniej wizycie tam właśnie jeźdxił jak pokazywał mi łożysko. Martwię się. Pomóżcie:-(

Oj kochana, ja Ci nie pomogę, ale może zadzwoń do gina i zappytaj co to może być..

Jak tam Wam mija wieczorek?

Ja mma jakieś nerwy eh ;/ wszystko mnie drażni, a najbardziej M.. ;/ Brzuch boli, napina się.. Ja chce już urodzić, naprawde.. Bo naprawde mi ciężko.. :(
A tak poza tym, to powiedzcie mi co sądzicie o tym że M kazał mi usunąć z NK zdjęcie to z brzuszkiem (niektóre z Was widziały)..

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie widzialam tego zdjecia. Ale czemu Ci kazal usunac??? Jakei ono bylo???? :eek:

Mi cos brzuch twardnieje ale nie narzekam bo to normalne przeciez.
Paczka zjadlam tylko jednego (nieudany :no:) ale i tak sie opycham jak dziki osiol... :eek:

Ide sie polozyc - dobrej nocy zycze :tak::tak::tak:

Ciekawe co u dziewczyn lezacych w spzitalu - mam nadzieje ze jeszcze troche poczekaja.

No i ciekawe co u Gosi - czy jzu wrocila z coreczkami do domu? :sorry:

Do góry