reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No mnie też denerwują te pytania na kiedy masz termin, kiedy rodzisz i wogóle
Mojego M tez na sex raczej nie namówie, więc u mnie zostają okna:) Chociaż co do seksu to ja raczej teraz też bym nie chciała, tzn. ochota jest i to duża:) No ale warunki fizyczne marne, chociaż słonie jakoś muszą sobie radzić
Idę myć drugie okno

reklama
moniskabe jeszcze nie rodzi :) spotkalam ja w szpitalu, falszywy alarm

moje dzisiejsze usg mnie przerazilo.. 3687g synek juz wazy, a lekarz mowi ze nie zapowiada sie na porod jeszcze. to co bedzie za 2-3 tyg?

Dobrze, że jednak pojechała:tak:
Może nie będzie tak źle....okaże się, że był błąd pomiaru na usg;-);-)
ja ostatnio kupiłam koktajlowe w Biedronie:-D

idę pożreć świeżego ananasa:-D

jesli chodzi o pytania o termin porodu - to normalka
tez mnie już szlag trafia, kurde urodzę, kiedy dzidziol będzie gotowy i tyle:-D
Oj, do Biedrony niestety kawał drogi...jest Stokrotka, ale akurat w niej dziś nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No właśnie, dzidzia zadecyduje kiedy wychodzi....kurczę, ależ te dzieci są...jeszcze się nie urodziły, a już wszystkim rządzą;-);-):-D:-D

Oj czytam wage tych waszych maluszków i moja dzidzia miała 2 tyg temu 2800 :) Więc malutka kruszynka :)

Moni27, oby to nic groźnego.. Ja miałam posiw z kupki robiony ale nie odebrałam jeszcze wyników.. heh.. i zastanawiam się jak wyszedł.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Kochane, ja jutro mam okuliste na 13tą hehe ;D Dobrze że sobie przypomniałam bo w grudniu się zapisywałam i "trochę" trzeba czekać haha ;D jakbym tak zapomniała to następna wizyta w lipcu.. ;| Tylko sie zastanawiam czy ta moja niuska mi numeru nie wywinie i nie urodzi się dzis lub jutro do południa ;) Muszę się dziś nie forsowac za dużo :) hi hi

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki no to się dziś zdenerwowałam :-( byłam odebrać wyniki na GBS te wstrętne paciorkowce i wyszło:
pochwa - w badanym materiale nie wyhodowano streptococcus gr.b
odbyt - streptococcus gr.b - wzrost skąpy
i cio teraz jak w pochwie nie ma a w tyłku jest, w czwartek ide do gina zobaczymy co powie ehhhh tak myślałam że coś sie może przyplątać

Biore się teraz za nadrobienie tego co napisałyście.

jak są w odbycie i to jeszcze w małej ilości to chyba nic nie znaczy...bo ja np miałam robiony wymaz tylko z pochwy.... :tak:

oj dziewczyny ale sie rozpisalyscie:-)

patinka i aniaskrzat ciekawe co tam wam dzis powiedza, rodzicie czy nie?!;-)

ja dzis robie chili con carne na obiad, moj m bedzie zachwycony bo bardzo lubi a ja tez nie narzekam;-)

i co zadna nie urodzila jeszcze:-D:-D:-D

moniSkaBe trzymam kciuki :tak: chyba najwyższy czas na szpital, nie ma co zapierać się rękami i nogami

patinka_1985 trzymam kciuki :tak: będzie dobrze

Agniesiak nio prosze jednak załapałaś się na luty :-) gratuluje Tomaszka, śliczny chłopak

ewcia30 no to powodzenia u gina :tak: nio to życze rozwarcia

Nio ziobaczymy co powie mój gin w czwartek na to świństwo w tyłku :wściekła/y:
Wogóle to noc miałam dzisiaj nieciekawą, 3 razy na siusiu, spac nie mogłam :sorry2: i teraz taka zgrzęda jestem

reklama
He! CO by się nie działo dziewczyny nadal jestesmy marcóweczkami, a nie lutówkami :-p jak tu co poniektore, ktorym zreszta zaczynam powoli zazdroscic, ze maja juz swoje dzidziole poza brzucholem (moj juz w obwodzie na wysokosci pepka 111 cm bleeee) . Swoja drogą ciekawe ile z nas zostanie kwietniowkami :szok: ja z terminem na 26 marzec mam duze szanse, no chyba, ze jednak bede miala CC, a duzo na to wskazuje :crazy:

Do góry