reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien dobry :)
My juz po sniadanku.
Ale Ania dala czadu.....zazdroszcze hihi :))
U nas snieg zaczął padac :(oby nie duzo.
Mlody jak zwykle katar, niech wreszcie sie ta zima skonczy !!!! wrrrr...

Witam w klubie. Mam dokłądnie to samo. Ale wiesz nie myśl o tym. Jeszcze nie twój czas i już. Wysypiaj się i korzystaj z każdej wolnej minutki.:happy: To moja druga ciąża i wiem co mówię. Pozdro.
Ja sie dziś nalatałam. Najpierw rynek miasto zakupy potem Ikea i też latanie po sklepie. I co??? Nic....
Cisza jak nigdy:rofl2:
- Ja to samo. Najpierw ciagle musialam lezec bo przedwczesny porod mi grozil a teraz robie wszystko i nic hehe ale to chyba sie dzieje odrazu. Bo np Koza tez zadnych objawow do porodu a tu co niespodzianka

Dziendobry !

Jeeejciu jak ja zazdroszcze naszej Ani takiego ekspresowego porodu !!! :))) fajna niespodzianke nam dziewczyna zrobila hihi :)))

Ja dzis w nocy pobilam rekord w siusianiu...cghyba z 10 razy kursowalam!!! wogole wczoraj od rana tak latałam do ubikacji, na przemian jedyneczka i dwójeczka ;)
Ja wczortaj zrobilam ostatnie pranko natalkowe, dzis prasowanko, i moge sie powoli pakowac.

Dziewczyny powiedzcie mi czy jest sens w 36 tyg ciazy robic tą wstretna glukoze ..?? moj gin stiwerdzil ze nie widzi potrzeby zeby robic, ale moja polozna ostatnio dala mi skierowanie bo mowi ze powinnam miec to badanie, i nie wiem czy mam zrobic czy nie ..poradzcie kochane:)

Dzisiaj sie chyba wezme za przedswiarteczne i przedporodowe porzadki, bo nie znam dnia i godzainy kiedy mnie wezmie, i nie zdaze wypucować domku:)
wiesz co mi sie wydaje ze jest sens. BO jezeli by sie okazało ze masz cukrzyce i to duza to pewnie beda rozwazac CC. Bo przy cukrzycy przewaznie sie robi CC, No i musza wiedziec jak Cie karmic w szpitalu jakbys musiala lezec kilka dni przed porodem. Czego ci nie zycze. :)

reklama
No wiem własnie, tylko ze moj gin stiwerdzil ze skoro po normalnym badaniu mialam wręcz za niski cukier, to nie ma potrzeby robic obciążenia...no ale chyba zrobie , bo bedzie mi to chodzic po głowie... mam jes\zcze jedno pytanie: kupowałyscie kocyk akrylowy ..??czy on sie przydaje?

Marela nie mialam wczesniej robionej ...

Aguś zrób glukoze...może tego szpital wymaga - bo u mnie wymaga :-D

Teraz Moniska nam się rozpakowywuje hehe

cukrzyca jest wskazaniem do CC??? :confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
No i kolejna sie dzis rozpakuje...ale sie ten marzec zaczął :) Monia trzymam kciuki!!!

Monia rodzi 19 dni przed terminem....tez bym tak chciala :)))ale zazwyczaj tak jest ze jak sie czegos bardzo chce to nic z tego nie wychodzi...:)

Ostatnia edycja:
No i kolejna sie dzis rozpakuje...ale sie ten marzec zaczął :) Monia trzymam kciuki!!!

Monia rodzi 19 dni przed terminem....tez bym tak chciala :)))ale zazwyczaj tak jest ze jak sie czegos bardzo chce to nic z tego nie wychodzi...:)

no właśnie też o tym myślałam i mam nadzieję, że to się nie sprawdza, myślę, że dużo dziewczyn chciało rodzić przed terminem i im się udało , więc bądźmy dobrej myśli :-)

skandal. miala dzien po mnie termin! mam nadzieje ze moj gin sie myli (powiedzial, ze moze nawet przenosze, bo na usg wszystko ladnie nadal wyglada) i jednak max za tydzien i ja urodze..

zazdroszcze dziewczynom co juz sie rozpakowaly :)

no jak na razie to w większości te ledwo donoszone urodziły...hehe...a my, którym zostało kilka dni będziemy przenosić za nie aby równowagę w przyrodzie zachować hahahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
aj dziewcyzny jeszcze macie troche czasu :) lepiej donosic dzidzie dla pewnosci ze wszystko bedzie w porzadeczku :):)

ja puki co znow mam skurcze co 9-10 minut zobaczymy jak to sie rozwinie albo i nie... moglo by wkoncu.....
ide do wanny :)

Do góry